Kantoorruimte huren Schiedam, Overschieweg 300-335

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overschieweg 300-335 in Schiedam

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 209 m2
    Huurprijs: € 1.915 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overschieweg in Schiedam

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Schiedam, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Overschieweg. Je huurt hier een kantoorkamer op het bedrijventerrein Schieveste in Schiedam. Het bedrijventerrein is op een gunstige locatie gelegen, ingesloten tussen de A28 en het treinspoor. Je bent dus zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten op je werkplek. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een grote kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van 209 m2 in en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1915,-. De beschikbare kantoorruimte beschikt over veel ramen, je hebt dagelijks dus veel daglicht wat zorgt voor een comfortabele werksfeer. Benieuwd naar de contractvoorwaarden en alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Overschieweg in Schiedam, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en voorzieningen. Deze faciliteiten zorgen er voor dat het huren op deze locatie nog aangenamer maakt. Wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, tref je bij aankomst aan de voorzijde van het kantoorgebouw een grote parkeerplaats, hier kun je makkelijk en snel je auto parkeren. Daarnaast kun je in het kantoorpand je eigen werktijden bepalen, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorkamer!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen om te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op ongeveer 500 meter vanaf jouw werkplek is de op- en afrit van de snelweg A20 te bereiken. Via deze rijksweg is de verbinding makkelijk naar de A4 en A13. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Schiedam ligt naast het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Overschieweg in Schiedam?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Overschieweg in Schiedam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Overschieweg in Schiedam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overschieweg 300-335

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen