Kantoorruimte huren Rotterdam Kop van Zuid, Vijf werelddelen 69

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vijf werelddelen 69 in Rotterdam Kop van Zuid

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 722 € 650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 1.944 € 1.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 5.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam (Kop van Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren op een praktische en gave locatie huren in Rotterdam, maar heb je deze locatie nog niet gevonden voor jouw organisatie? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam Kop van Zuid. In dit gedeelte van Rotterdam is er veel bedrijvigheid en ook de bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer is prima te doen. Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende mogelijkheden. Je kunt al een kantoorruimte huren vanaf €341,- per maand, hier krijg je een kantoorruimte van 18 m2 voor. Huur je liever een kantoorruimte waar je net iets meer ruimte hebt? Neem dan een kijkje in de ruimte van 55 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1004,-. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 200 m2, te huur voor €3937,- per maand. Deze huurprijzen zijn exclusief servicekosten, deze zijn afhankelijk van de grootte van je kantoorkamer. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Lunchvoorziening en goede beveiliging

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam Kop van Zuid, zijn er naast je werkplek ook nog vele andere voordelen in en rondom het kantoorgebouw. Van alle aanwezige services en faciliteiten kun je gebruik maken, waaronder de lunchvoorziening. Er is een inpandig lunchcafé aanwezig, handig om een lekker broodje te halen tussen de middag met je collega’s of met een klant tijdens een afspraak. Daarnaast kun je ook altijd je spullen met een veilig gevoel achter laten, het kantoorpand is namelijk goed beveiligd met cameratoezicht en een alarmsysteem.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeker gunstig, het is slechts enkele minuten rijden vanaf je werkplek naar de dichtstbijzijnde opritten van de rijkswegen A20, A16 en A13. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 1 minuut bereik je vanaf je werkplek de dichtstbijzijnde bushalte. In de nabije omgeving zijn er meerdere supermarkten te vinden en leuke plekjes om wat de drinken en te eten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam Kop van Zuid?

Wil jij niet langer wachten en een kantoorruimte huren aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam Kop van Zuid? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Prachtige kantoren!

M

Heerlijk plekje, voelt als thuiskomen!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vijf werelddelen 69

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen