Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam Delfshaven{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Wil je een kantoorruimte huren in Rotterdam Delfshaven? Als jouw bedrijf blijft groeien en je op zoek bent naar een geschikte locatie in Rotterdam om jouw nieuwe kantoorruimte, kantoorkamer of werkplek te huren, is dit een goede optie. Bekijk de kantoren in ons aanbod en maak je keuze of geef gemakkelijk een lijst met al jouw wensen en behoeften aan ons door en wij zullen je gratis verder helpen. Juist, onze dienst is voor jou als hurende partij volledig gratis en geheel vrijblijvend. Wij geven advies en lossen vraagstukken voor je op op het gebied van bedrijfshuisvesting. 

Populaire kantoorpanden in Rotterdam Delfshaven

Vestig je bedrijf in het historische stuk van Rotterdam: Delfshaven

Delfshaven is van origine een gedeelte van Delft en hoort tegenwoordig bij Rotterdam. Het is één van de wijken die de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd, waardoor de ouder architectuur bewaard is gebleven. In deze wijk vind je dus veel historische grachtenpandjes, waar nu diverse winkels, restaurants en bedrijven gevestigd zijn. In Delfshaven geniet je van die unieke mix van geschiedenis met modern en dat voor de beste prijs!

Gemakkelijk en snel kantoorruimte huren?

Je huurt gemakkelijk en snel kantoorruimte bij SKEPP. Neem eenvoudig contact op met één van onze vastgoedconsultants en geef je wensen en behoeften aan ze door. Wij zorgen dat we gratis en geheel vrijblijvend op zoek gaan naar kantoorpanden die passen bij wat jij voor ogen hebt en, als het bevalt, plannen we gemakkelijk een rondleiding voor je in. Vragen over kantoorruimten, kantoorkamers en werkplekken kun je altijd bij ons kwijt of, tijdens de rondleiding natuurlijk, bij de beheerder. De zoektocht naar kantoorruimte was nog nooit zo makkelijk als het zoeken naar kantoorruimte in Rotterdam Delfshaven via SKEPP!

Heb je al een kijkje genomen in ons aanbod in Rotterdam Delfshaven, maar heb je jouw ideale kantoorruimte niet gevonden? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod in de andere stadsdelen van Rotterdam, die elk hun unieke mix van kenmerken hebben!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten