Kantoorruimte huren Nijmegen, Korenpad 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Nijmegen, Winkelsteeg 8 min. lopen (0,6 km)
 • Treinstation Nijmegen Goffert 19 min. lopen (1,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Korenpad 1

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Korenpad (Nijmegen-Midden)

Kantoorruimte huren in een duurzaam kantoorpand (energielabel B) in Nijmegen? Dat kan aan het Korenpad, gelegen in de buurt Goffert. Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 1987 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 950 m2. Diverse bedrijven waaronder uitgevers, softwareproducenten en adviesbureaus huren al een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Korenpad, Nijmegen

Het is relatief goedkoop huren in dit kantoorpand aan het Korenpad. Zo huur je al een kantoorruimte van 22 m2 voor slechts €518,- per maand. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor een ruimte van 51 m2. Deze ruimte is al te huur vanaf €1199,- per maand. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van tenminste 1 jaar. Liever voor een kortere periode een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden!

Korenpad: lift, schoonmaak en een pantry

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw, dan maak je gebruik van alle standaard voorzieningen. Zo is er een lift in het kantoorgebouw aanwezig, wel zo prettig als jouw kantoorruimte zich op een verdieping bevindt. Verder beschikt het kantoorpand over een pantry en zitten kosten voor schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. En wat helemaal mooi meegenomen is: parkeren is helemaal gratis!

Locatie en bereikbaarheid, Korenpad, Nijmegen

Het kantoorpand bereik je erg gemakkelijk met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op een afstand van 1,9 kilometer: treinstation Goffert. Verder ben je met de auto vanaf de A73, A15 en A326 in slechts enkele minuten op kantoor. Deze ideale bereikbaarheid is ook prettig als je zakenpartners op locatie krijgt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Korenpad?

Zie jij het zitten om kantoorruimte van 22 m2 of groter te huren aan het Korenpad in Nijmegen? Plan dan een rondleiding in en ontdek wat alle mogelijkheden zijn.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Korenpad 1 in Nijmegen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nijmegen!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Ik krijg niet echt een goede indruk van dit kantoorpand....

het ziet er allemaal een beetje gedateerd uit!

K

Goede vergaderruimtes met voldoende plek voor alle werknemers

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Korenpad 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner