Kantoorruimte huren Nijmegen, Kerkenbos 1103

Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • Lunchvoorziening
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kerkenbos 1103 in Nijmegen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nijmegen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Kerkenbos (Lindenholt)

Dit kantoorpand is gelegen op kantorenpark Lindenholt. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2001 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1483 m2. Je huurt hier kantoorruimte in een duurzaam kantoorgebouw, het pand is namelijk voorzien van energielabel B. Diverse bedrijven, waaronder uitzendbureaus en financiële bedrijven, huren momenteel al een kantoorruimte in dit kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoor Kerkenbos, Nijmegen

Op deze locatie zijn al kantoorruimten te huur vanaf €260,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte van 26 m2. Liever een grotere ruimte huren? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de ruimte van 177 m2. Deze ruimte is te huur vanaf €1770,- per maand. De huurtermijn is in principe 5 jaar. In overleg is het ook mogelijk om voor een korter termijn een ruimte te huren. Verkrijg meer informatie door contact op te nemen met onze vastgoedconsultants. 

Kerkenbos: pantry, lift en draai/kiep ramen

In dit kantoorpand huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt ook direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo is er op iedere verdieping een pantry aanwezig en beschikt het kantoorpand over een luxe liftinstallatie. Bovendien beschikken de kantoorruimten over draai/kiep ramen. Ideaal, zo kun je namelijk tijdens de warme zomermaanden lekker de ramen open zetten! 

Locatie en bereikbaarheid, Kerkenbos, Nijmegen

Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer prima bereikbaar. Zo ben je vanaf de A73 in slechts 4 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Neem dan de trein richting Nijmegen Dukenburg. Vanaf dit station is het slechts 9 minuten lopen naar kantoor. Deze goede bereikbaarheid zorgt ervoor dat het kantoorpand ook erg geschikt is voor het ontvangen van zakenpartners. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kerkenbos?

Zou jij graag een kantoorruimte van 26 m2 of groter willen huren in dit kantoorpand aan het Kerkenbos? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kerkenbos 1103

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen