Kantoorruimte huren Hilversum, Utrechtseweg 47

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Utrechtseweg 47 in Hilversum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 796 m2
  Huurprijs: € 12.917 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Unieke kans! Kantoorruimte huren in fraaie kantoorvilla te Hilversum

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in deze fraaie kantoorvilla in Hilversum, gelegen aan de Utrechtseweg. Deze kantoorvilla beschikt over een totaal vloeroppervlak van circa 1.010 m2. Bij SKEPP is het mogelijk om hier een kantoorkamer vanaf 40m2 te huren. Maar ook voor een kantoor op maat (100 m2 of groter) bent u hier aan het juiste adres.

Een kantoorvilla met unieke uitstraling en tal van voorzieningen

Naast de unieke uitstraling van de kantoorvilla in Hilversum zijn er verschillende voorzieningen en services aanwezig. Vergaderruimten en pantry's zijn hier voorhanden. Parkeerruimte is daarbij op eigen terrein aanwezig en u kunt er zelfs voor kiezen om kantoorruimte te huren, inclusief meubilair. U huurt hier kantoorruimte voor €180,- per m2 per jaar. Laat u over de huurprijs ook vrijblijvend adviseren door SKEPP!

Gelegen in een prachtige groene omgeving, in het levendige Hilversum

De kantoorvilla is gelegen in een mooie groene omgeving, maar ook de levendigheid van de stad Hilversum is vlakbij. Daarnaast is het kantoorpand prima te bereiken met zowel eigen- als openbaar vervoer. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit / kantoorkamer of kantoorruimte op maat? Plan uw eigen rondleiding in bij SKEPP en u krijgt een rondleiding op een tijdstip dat het u uitkomt!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Hier kun je rustig werken en heerlijk een wandeling maken tijdens de pauze

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Utrechtseweg 47

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen