Kantoorruimte huren Hilversum, Stationsplein 1-3

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 1-3 in Hilversum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hilversum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar in fraai kantoor in het centrum van Hilversum

Zoekt u een locatie om uw onderneming te vestigen in Hilversum? De fraaie architectuur van het kantoorgebouw valt goed op, naast het NS-station Hilversum. Het interieur van het kantoor valt op door de kleurrijke uitstraling, een inspirerende omgeving om te werken!

U huurt een casco opgeleverde kantoorruimte vanaf 150 m2 in dit kantoor

Op de diverse verdiepingen in dit kantoorgebouw in Hilversum huurt u een kantoorruimte vanaf 150 m2. De ruimten worden casco opgeleverd en kunnen ingedeeld worden, zoals u dat graag wilt. Op de begane grond is een moderne, open kantoortuin gerealiseerd. Deze entree zorgt voor een professionele uitstraling!

De huurprijs in dit moderne kantoorpand bedraagt slechts €100,- per m2 per jaar

Ja u leest het goed: u huurt hier al een kantoorruimte voor slechts €100,- per m2 per jaar. Een huurovereenkomst gaat u in principe aan voor de lange termijn. Wilt u liever voor een korte periode huren? Dit is eventueel bespreekbaar.

Parkeerruimte, vergaderruimte en loungeruimten aanwezig in Hilversum

Komt u niet met de trein, ondanks de ligging naast het station? Dan is het zinvol om te weten dat er voldoende parkeergelegenheid is voor uw auto. U kunt gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. En als u behoeft heeft aan ontspanning tussen het werken door, kunt u in de loungeruimten relaxen!

Wilt u werken in dit prachtige pand, op deze gunstige locatie in Hilversum?

Ja? Neem dan eerst eens een kijkje. Waarom? Omdat u bij SKEPP gratis (!) een rondleiding inplant. Hoe? Dat doet u via het menu aan de rechterzijde van deze pagina. Wanneer? Dat kan 24/7, wanneer het u uitkomt. Liever eerst contact? Neem contact op met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 1-3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen