Kantoorruimte huren Hilversum, 's-Gravelandseweg 73

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan 's-Gravelandseweg 73 in Hilversum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 m2
  Huurprijs: € 575 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de ‘s- Gravenlandseweg in Hilversum

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de ‘s- Gravenlandseweg in Hilversum? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorpand. De kantoorvilla is omstreeks 1893 gebouwd en is ingeschreven als monument in het jaar 2000. Op deze prachtige locatie in een nette en rustige wijk zijn momenteel meerdere kantoorruimten beschikbaar. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

In deze kantoorvilla is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 12 m2, voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €575,-. Iets meer ruimte nodig? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 18 m2, te huur voor €700,- in de maand. Ben je met jouw onderneming op zoek naar een grotere oppervlakte? Er is op dit moment ook nog een kantoorruimte van 24 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €850,-. Meerdere kantoorruimten huren? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden!

Gemeubileerde werkplekken, een pantry en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de ‘s- Gravenlandseweg in Hilversum brengt meerdere voordelen met zich mee, je maakt hier namelijk gebruik van vele services en faciliteiten. Zo hoef jij je geen zorgen meer de maken over de inrichting van de kantoorruimte, deze worden namelijk gemeubileerd opgeleverd. Erg handig wanneer je direct aan de slag wil. Daarnaast is er een pantry aanwezig waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Werk je graag in de avonduurtjes nog even door of zijn de weekenden voor jou soms handig om de laatste werkzaamheden af te ronden? In dit prachtige kantoorpand is het mogelijk om 24/7 gebruik te maken van je werkplek!

Locatie en bereikbaarheid

Hilversum is een prettige kantorenlocatie, het is namelijk erg centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar. Vanaf je werkplek bereik je verschillende op- en afritten van de snelwegen A1, A27 en A6 binnen enkele minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Op een afstand van 15 meter vind je de bushalte Koninginneweg, deze buslijn brengt je binnen enkele minuten naar het Centraal Station van Hilversum. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de ‘s- Gravenlandseweg in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de ‘s- Gravenlandseweg in Hilversum? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de ‘s- Gravenlandseweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Fijn dat je hier een eigen entree hebt, vooral als je vaak klanten moet ontvangen.

R

De ruimtes zien er strak uit en ook de grote keuken is een pluspunt in het kantoorpand.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan 's-Gravelandseweg 73

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen