Hilversum, Orionlaan 70a

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Orionlaan in Hilversum

Wil je graag een kantoorruimte huren aan de Orionlaan in Hilversum? Neem dan een kijkje in deze luxe kantoorvilla. Het is een zelfstandig kantoor, gelegen op een rustige en goed bereikbare locatie. Het kantoorpand is gebouwd in 1974 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 458 m2. Wil jij graag weten hoe het is om op deze locatie een kantoorruimte te huren? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment is er in het kantoorpand 1 grote kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorruimte is gevestigd op de begane grond, makkelijk bereikbaar voor iedereen. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 110 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1500,-. Door de grote ramen heb je dagelijks veel licht en werk je altijd in een comfortabele werkomgeving. Bovengenoemde prijs in inclusief alle bijkomende servicekosten en is mogelijk op deze locatie een flexibel huurcontract af te sluiten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Pantry en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Orionlaan in Hilversum brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt niet alleen gebruik van je kantoorruimte, maar ook van alle bijkomende services en faciliteiten. Zo is er in het kantoorpand een pantry aanwezig, hier kun je dagelijks een lekkere kop koffie/thee zetten en in de middag een verse lunch voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Voor het kantoorpand is er voldoende ruimte om te parkeren, handig voor jou en je (eventuele) collega’s en bezoekers die langs komen.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw gevestigd op een gunstige locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Snelwegen die op korte rijafstand liggen zijn de A1 en A27, deze zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar. Om met het openbaar vervoer jouw werkplek te bereiken of je vanaf de dichtstbijzijnde bushalte slechts een paar minuten te lopen naar het kantoorpand. In de nabije omgeving zijn er verschillende plekken waar je gezellig wat kunt eten voor een goede lunch of diner.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Orionlaan in Hilversum?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Orionlaan in Hilversum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wij bij SKEPP helpen je graag verder wanneer er vragen zijn over het uitzoeken van de juiste kantoorkamer. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Hilversum.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!