Kantoorruimte huren Hilversum, Orionlaan 62

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
 • Bushalte Hilversum, Radiostraat 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Hilversum 23 min. lopen (1,8 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Orionlaan 62 in Hilversum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Unit #10333

  Ruimte: 79 m2
  Huurprijs: € 1.875 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Orionlaan in Hilversum

Zoek je een geschikte kantoorruimte in Hilversum? Neem dan een kijkje in dit vrijstaande kantoorgebouw aan de Orionlaan. Het is een zelfstandig object in een rustige omgeving. Ondanks de rustige omgeving is het wel makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is een unieke locatie waar werken en tot rust komen samen komen. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar. De grote kantoorruimte heeft een oppervlakte van 125 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1875,-. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en gekoppeld aan een soepel huurcontract.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Orionlaan in Hilversum heb je veel vrijheid. Je hoeft namelijk niet rekening te houden met andere huurders wanneer je het object in zijn geheel huurt. Zo is er aan de voorzijde van het kantoorpand een parkeerplaats aanwezig met genoeg parkeerplekken. Handig voor jezelf om voor de deur te parkeren en natuurlijk voor eventuele klanten. Ook is het kantoorgebouw 24/7 toegankelijk. Je kunt flexibel je eigen werktijden indelen of dit nou in de avonduren of in het weekend is, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Ondanks dat het kantoorpand op een rustige locatie is gelegen, bereik je toch makkelijk met de auto verschillende snelwegen binnen enkele minuten. Zo liggen de A1 en A27 op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek is het slechts 4 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Hilversum. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Orionlaan in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Orionlaan in Hilversum? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en zorgen dat er een rondleiding wordt ingepland op een datum en tijdstip dat jou uit komt. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan de Orionlaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Ontzettend veel licht!

WAUW!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Orionlaan 62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen