Hilversum, Olympia 1A

Werkplekken te huur in een toonaangevend kantoorcomplex in Hilversum

Werken in uw eigen kantoorruimte in een modern kantoorpand in Hilversum? Dit moderne kantoor oogt erg representatief door de nette afwerking, de grote hoeveelheid lichtinval en de ruime opzet. Het kantoorpand is tevens voorzien van een business lounge waar u op uw gemak kunt werken. Maar waar u ook uw zakenrelaties ontvangt of een informele meeting belegt. Binnen het kantoorpand heeft u de mogelijkheid om een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) te huren!

Koffiecorner, pantry, receptie en vergaderruimte hier in Hilversum

Reden om te kiezen voor dit kantoorgebouw? U heeft bijvoorbeeld 24 uur per dag toegang tot uw eigen kantoorruimte en er is een koffiecorner en pantry aanwezig. U maakt onderdeel uit van een netwerk van kantoren, met 60 locaties in Nederland en 2.000 locaties wereldwijd, waardoor u overal gebruik kunt maken van de business lounge- en vergaderruimten. Een werkplek huren kan hier al voor €299,- per maand, een kantoorunit huurt u vanaf slechts €450,- per maand (all-in)!

Kantoorruimte op loopafstand van Station Hilversum Sportpark

Station Hilversum Sportpark is op loopafstand gelegen. Ook stopt er een bus direct voor de deur. Het kantoorgebouw ligt daarnaast aan de voet van de autosnelweg A27. Bovendien is er parkeerruimte op eigen terrein aanwezig. Wilt u graag meer informatie over het huren van een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) op deze locatie in Hilversum? Neem contact op met SKEPP en plan alvast een rondleiding, via het menu rechts op de pagina!

Kantoorruimte te huur in Hilversum vanaf €299,- p.m. Olympia 1A Hilversum Toplocatie!

3 beoordelingen Olympia

Erg prettig dat de receptioniste op deze locatie meerdere taken van je over kan nemen.

Zij regelt voor ons de binnenkomende telefonie en ook de postverwerking neemt ze op zich, ideaal.

Goede zicht locatie en om te bereiken, het ligt namelijk langs de A27

Modern en zakelijk kantoorpand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!