Kantoorruimte huren Hilversum, Lage Naarderweg 45-47

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lage Naarderweg 45-47 in Hilversum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hilversum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Actief in de media? Hier huurt u de ideale kantoorruimte in Hilversum!

Zoekt u kantoorruimte in Hilversum en heeft u een mediagerelateerd bedrijf? Dan bent u hier aan het juiste adres. De vorige huurder in dit kantoorgebouw was de omroepvereniging TROS. U maakt hier bijvoorbeeld ook gebruik van de voormalige studio van EénVandaag. Treedt u in de voetsporen van 'de grootste familie van Nederland'?

Kantoorruimte vanaf 171 m2 te huur in dit monumentale kantoorpand 

U huurt hier in dit monumentale kantoorpand, gebouwd in 1920, een kantoorruimte op maat vanaf 171 m2. U huurt hier voor de lange termijn. Wanneer u toch een kortere huurperiode prefereert, is dit eventueel bespreekbaar. 

U betaalt maar €125,- per m2 per jaar als u hier kantoorruimte besluit te huren

Welk mediabedrijf wil het nou niet? Werken op deze gunstige locatie, vlakbij het Mediapark. Daar vindt u ook het Museum voor Beeld en Geluid, een leuke plek om met relaties te bezoeken. U huurt al een kantoorruimte voor €125,- per m2 per jaar in dit historische kantoorgebouw in Hilversum. Wordt u de nieuwe 'overbuur' van de vele mediabedrijven op het Mediapark? 

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte, is er ook een grote binnentuin aanwezig

Een groot pluspunt van dit kantoor is de grote binnentuin. Een inspirerende plek om even een frisse neus te halen of om te lunchen. Toe aan ontspanning? Relax dan even in de loungeruimte en neem ondertussen een kopje koffie uit de koffieautomaat. Parkeerruimte is aanwezig. Hoewel veel mensen waarschijnlijk met de auto zullen komen, is het voor ov-reizigers waardevol om te weten dat NS-station Hilversum Noord vlakbij gelegen is. 

Bekijk het oude kantoorpand van de TROS, door een rondleiding in te plannen

Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in door de voormalige thuisbasis van de TROS in Hilversum. Dit doet u via het menu, rechts in uw scherm. Neemt u liever eerst contact op over de mogelijkheden binnen dit kantoor? De vastgoedconsultants van SKEPP geven u graag informatie over uw nieuwe kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Bij mooi weer genieten we dagelijks van de heerlijke buitenlucht in de grote binnentuin met een heerlijke lunch.

Elke dag is het mogelijk om een verse lunch te halen, echt alles is aanwezig!

J

Werken op deze locatie is elke dag weer een plezier!

R

Een prachtig pand die van binnen mooi is gerenoveerd, erg moderne en warme sferen.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lage Naarderweg 45-47

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen