Hilversum, Lage Naarderweg 45-47

5 (3)

Actief in de media? Hier huurt u de ideale kantoorruimte in Hilversum!

Zoekt u kantoorruimte in Hilversum en heeft u een mediagerelateerd bedrijf? Dan bent u hier aan het juiste adres. De vorige huurder in dit kantoorgebouw was de omroepvereniging TROS. U maakt hier bijvoorbeeld ook gebruik van de voormalige studio van EénVandaag. Treedt u in de voetsporen van 'de grootste familie van Nederland'?

Kantoorruimte vanaf 171 m2 te huur in dit monumentale kantoorpand

U huurt hier in dit monumentale kantoorpand, gebouwd in 1920, een kantoorruimte op maat vanaf 171 m2. U huurt hier voor de lange termijn. Wanneer u toch een kortere huurperiode prefereert, is dit eventueel bespreekbaar.

U betaalt maar €125,- per m2 per jaar als u hier kantoorruimte besluit te huren

Welk mediabedrijf wil het nou niet? Werken op deze gunstige locatie, vlakbij het Mediapark. Daar vindt u ook het Museum voor Beeld en Geluid, een leuke plek om met relaties te bezoeken. U huurt al een kantoorruimte voor €125,- per m2 per jaar in dit historische kantoorgebouw in Hilversum. Wordt u de nieuwe 'overbuur' van de vele mediabedrijven op het Mediapark?

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte, is er ook een grote binnentuin aanwezig

Een groot pluspunt van dit kantoor is de grote binnentuin. Een inspirerende plek om even een frisse neus te halen of om te lunchen. Toe aan ontspanning? Relax dan even in de loungeruimte en neem ondertussen een kopje koffie uit de koffieautomaat. Parkeerruimte is aanwezig. Hoewel veel mensen waarschijnlijk met de auto zullen komen, is het voor ov-reizigers waardevol om te weten dat NS-station Hilversum Noord vlakbij gelegen is.

Bekijk het oude kantoorpand van de TROS, door een rondleiding in te plannen

Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in door de voormalige thuisbasis van de TROS in Hilversum. Dit doet u via het menu, rechts in uw scherm. Neemt u liever eerst contact op over de mogelijkheden binnen dit kantoor? De vastgoedconsultants van SKEPP geven u graag informatie over uw nieuwe kantoorruimte!

3 beoordelingen Lage Naarderweg

Bij mooi weer genieten we dagelijks van de heerlijke buitenlucht in de grote binnentuin met een heerlijke lunch. Elke dag is het mogelijk om een verse lunch te halen, echt alles is aanwezig!

Werken op deze locatie is elke dag weer een plezier!

Een prachtig pand die van binnen mooi is gerenoveerd, erg moderne en warme sferen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!