Kantoorruimte huren Hilversum, Bothalaan 1

Bereikbaarheid
  • Bushalte Hilversum, Trompenbergerweg 4 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Hilversum Media Park 17 min. lopen (1,4 km)
  • Park 7 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bothalaan 1 in Hilversum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hilversum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bothalaan 1 in Hilversum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Bothalaan in Hilversum, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte op een gunstige locatie en ook de services en faciliteiten zijn in het kantoorgebouw goed georganiseerd. Zie jij het wel zitten om met jouw organisatie hier een kantoorunit te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. 

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een kantoorunit te huren tussen de 20 m2 en 38 m2. Deze kantoorkamers zijn gelegen op de eerste en tweede etage. Momenteel zijn er nog slechts 2 kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Een kantoorruimte heeft een oppervlakte van 24 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €365,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de andere beschikbare kantoorunit, deze heeft een totale oppervlakte van 38 m2 en is te huur voor €635,- per maand. De genoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Bothalaan in Hilversum, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo kun je wanneer je hier een kantoorruimte huurt je eigen werktijden bepalen, of dit nou in de avond uren of in het weekend is. Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij zelf! In het kantoorgebouw is ook een luxe pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het maken van een verse lunch. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren aan de voorzijde van het kantoorgebouw. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een zeer centrale locatie gelegen in Hilversum. In de nabije omgeving van jouw werkplek zijn er verschillende bushaltes met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation te vinden. Reis je met de auto naar je werkplek? Verschillende rijkswegen zoals de A27 en A1 liggen op een korte rijafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bothalaan in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bothalaan in Hilversum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar jullie droomkantoor. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Bothalaan in Hilversum.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bothalaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen