Hengelo, Wegtersweg 1

Kantoorruimte huren aan de Wegtersweg in Hengelo

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Hengelo? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Wegtersweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1997 en bestaat uit 2 fasen. Fase 1 ligt aan de Wegtersweg en Fase 2 aan de Slachthuisweg. In Fase 1 is op dit moment 3671 m2 beschikbaar aan kantoorruimte, verdeeld over 5 bouwlagen. Het is een erg gewilde locatie, dit komt mede door het hoge servicelevel en een goede bereikbaarheid.

Huurprijzen

Aan de Wegtersweg is momenteel een totale oppervlakte van 3671 m2 te huur, maar ook aan de Slachthuisweg heb je de mogelijkheid om een oppervlakte van 5644 m2 te huren. Daarnaast kun je ook een kantoorkamer huren per verdieping. Bijvoorbeeld een kantoorruimte van 643 m2 voor een maandelijks bedrag van €5358,- of een kantoorunit van 728 m2 voor €6066,- in de maand. Deelverhuur is mogelijk vanaf 255 m2. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een royale entree, bedrijfsrestaurant en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Wegtersweg in Hengelo brengt veel voordelen met zich mee, het servicelevel is namelijk van hoog niveau. Bij binnenkomst sta je in een royale entree waar je een marmer beklede tochtsluis vindt. Erg prettig wanneer je een ruimte huurt op een representatieve locatie waar je ook klanten kunt ontvangen. Het bedrijfsrestaurant op de 1e verdieping is ook ideaal, dagelijks kun je hier genieten van een verse lunch. Reis je met de auto naar je werk? De 87 parkeerplaatsen bieden de mogelijkheid voor jou en je collega’s voor de deur te parkeren, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging, vanaf je werkplek rij je binnen 4 minuten naar verschillende rijkswegen zoals de A1 en A35. Ook op een korte loopafstand van slechts 3 minuten, tref je de bushalte ‘Hengelo Essent’ aan, deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation van Hengelo. In de nabije omgeving zijn voornamelijk groothandels en detailhandelbedrijven te vinden, je werkt hier namelijk op het bedrijventerrein Westermaat Zuidwest.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Wegtersweg in Hengelo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Wegtersweg in Hengelo? Aarzel dan niet langer en plan direct een rondleiding in! Zijn er nog vragen of ben je op zoek naar advies? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder. Wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Wegtersweg.

Wegtersweg 1 Wegtersweg 1 Hengelo Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!