Kantoorruimte huren Hengelo, Turbinestraat 18

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Turbinestraat 18 in Hengelo

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Turbinestraat in Hengelo

Wil jij een fijne kantoorruimte huren aan de Turbinestraat in Hengelo? Neem dan snel een kijkje op deze aantrekkelijke locatie. In dit kantoorpand zijn momenteel verschillende kantoorunits beschikbaar die variëren in oppervlakte en prijs. Wellicht zit hier een geschikte ruimte voor jou bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en bij het inplannen van een bezichtiging.

Kantoorruimte huren

De kleinste kantoorunit in dit kantoorpand huur je al voor maar €250,- per maand. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 19m2. Heb jij behoefte aan meer oppervlakte? Dat is geen enkel probleem het aanbod varieert namelijk tot oppervlaktes van 50m2 waarvan de huurprijs op €500,- per maand ligt. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere kantoorruimtes te combineren om zo de gewenste oppervlakte te creëren. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten.

Net afgewerkte kantoorunits, intercom, een eigen pantry

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Turbinestraat in Hengelo krijg jij de beschikking over een net afgewerkte kantoorruimte. De systeemplafonds zijn voorzien van sterke led panelen die zorgen voor voldoende werklicht. De kantoorunits hebben een nette tapijt vloer en sommige kantoorkamers hebben ook een eigen pantry met koud en warm water. Door middel van een intercom kun je de beneden deur bedienen en jouw klanten/gasten moeiteloos ontvangen.  

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek is uitstekend bereikbaar met de auto. De op- en afritten van zowel de A1 als de A35 bereik je binnen enkele minuten. Het gezellige en bruisende centrum van Hengelo is goed bereikbaar. Hier zijn veel winkels en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Ook voor een hapje of een drankje zijn er voldoende mogelijkheden in het centrum van Hengelo. De bushalte met een directe verbinding naar het centraal station van Hengelo en Almelo ligt op enkele minuten loopafstand. Hierdoor kan ook het openbaar vervoer een uitkomst bieden voor jou of jouw bezoekers.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Turbinestraat in Hengelo?

Zie jij jezelf wel een fijne kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Turbinestraat in Hengelo? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en inplannen van een bezichtiging. Zodat jij deze kantoorruimtes met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Turbinestraat 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen