Kantoorruimte huren Groningen, Emmaplein 1

Bereikbaarheid
  • Bushalte Groningen, Schoolholm 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Groningen 5 min. lopen (0,4 km)
  • Park 3 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Emmaplein 1 in Groningen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Emmaplein in Groningen (Centrum)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte midden in het centrum van Groningen, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit karakteristieke kantoorgebouw aan het Emmaplein. Hier huur je een netjes afgewerkte kantoorruimte op top locatie. Nieuwsgierig of deze ruimte past bij jouw organisatie? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment is er een kantoorruimte met een totale oppervlakte van 24 m2 beschikbaar voor de verhuur. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €833,-, exclusief servicekosten. De servicekosten komen maandelijks uit op een bedrag van €109,-. De contractsvoorwaarden zijn erg flexibel, je huurt namelijk eerst voor de 12 maanden en dit wordt elke keer ook verlengt met 12 maanden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een pantry, 24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Emmaplein in Groningen Centrum, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Waaronder de pantry, een fijne plek voor het zetten van een lekker bakje koffie en het voorbereiden van een verse lunch. Daarnaast bepaal jij je eigen werktijden, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Ideaal wanneer je ’s avonds of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Er is een privé parkeerplek te huur tegen betaling.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen, je bereikt namelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Verschillende rijkswegen zoals de A28 en A7 liggen op een korte rijafstand van slechts 3 minuten. Het treinstation Groningen Centraal is ook te bereiken op een loopafstand van 5 minuten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Emmaplein in Groningen Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Emmaplein in Groningen Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bij SKEPP huur jij een kantoorruimte aan het Emmaplein in Groningen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Emmaplein 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen