Kantoorruimte huren Eindhoven Science Park, Science Park Eindhoven 5033

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Science Park Eindhoven 5033 in Eindhoven Science Park

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Science Park!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te Huur op een zichtlocatie van de A58 in Eindhoven

Aan het Science Park Eindhoven 5033 in Son en Breugel kunt u een kantoorruimte op maat huren. Het kantoorgebouw bestaat uit drie zelfstandige vleugels en is opgebouwd uit drie bouwlagen en een technische dakopbouw. Het kantoorpand heeft een totale vloeroppervlakte van 5.137 m2, is gelegen op Science Park.

Toonaangevende bedrijven op het Science Park in Eindhoven

Op het Science Park zijn een aantal toonaangevende bedrijven op het gebied van high-tech industrie, techniek, research en IT gevestigd. De huurprijzen zijn vastgesteld op basis van een huurovereenkomst van vijf jaar. De vervolgtermijnen bestaan ook uit een periode van vijf jaar. Kantoorruimte huren voor een korte termijn? Informeer naar de mogelijkheden bij SKEPP.

Een marktconforme huurprijs, onderhandeling mogelijk!

Kantoorruimte huren kan hier voor €125,- per m2 per jaar. Het bedrijvenpark is gelegen aan de noordzijde van Eindhoven, direct aan de snelwegen A2, A50 en A58. Tevens is ook de nieuw te realiseren afrit van de A58 in de nabijheid. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn diverse bushaltes aanwezig.

Kies voor het Science Park in Eindhoven als nieuwe kantoorlocatie

Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Son en Breugel (Eindhoven) zoek dan niet verder en plan nu alvast uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

C

De zakelijke locatie moet passen bij je onderneming, helaas zochten wij naar net iets meer levendigheid.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Science Park Eindhoven 5033

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen