Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Willemstraat 57

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Willemstraat 57 in Eindhoven Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.350 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 personen
  Huurprijs: € 3.950 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Prachtige ruimte te huur in het centrum!

Dit kantoorpand, gelegen aan de Willemstraat 57 in het centrum van Eindhoven, biedt een unieke werkplek inclusief meubilair, 24/7 elektronische toegang, gas, elektriciteit, internet, wekelijkse schoonmaakservice, gebruik van een lunchruimte op een vast tijdstip, en een Nespresso-apparaat (exclusief cups). Het pand heeft een aangename gemeenschappelijke ruimte met een wachtruimte, lounge, eettafel en bar. Bovendien deelt u het gebouw met slechts één ander bedrijf, dat 15 personen telt. De kantoorunits, gelegen op de begane grond aan de voorzijde, zijn modern en genieten van veel natuurlijk licht dankzij grote raampartijen. Vergaderruimtes en skype-kamers zijn inbegrepen.

Uitstekende bereikbaarheid.

De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, met diverse bushaltes op loopafstand die verbinding bieden met het Centrale Station van Eindhoven en andere bestemmingen. Voor autorijders is er de optie om een parkeerplaats te huren op het privéterrein direct achter het kantoorpand tegen een tarief van €135 per plek, exclusief btw.

Kom hier snel huren!

Kortom, dit kantoor biedt een complete en comfortabele werkruimte in het bruisende centrum van Eindhoven, met handige voorzieningen en optionele parkeermogelijkheden, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne en goed bereikbare werkplek.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Willemstraat 57

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen