Super deal

Eindhoven Centrum, Fellenoord 200-240

Kantoorruimte huren aan Fellenoord (Centrum)

Dit kantoorpand aan Fellenoord in Eindhoven is in 1988 gebouwd en heeft een gebruiksoppervlakte van 4013 m2. Enkele ruimten in dit kantoorpand zijn al verhuurd aan onder meer een bouwbedrijf, softwarebedrijf en makelaarsbedrijf. In de omgeving zijn veel verschillende bedrijven en winkels gevestigd, bijvoorbeeld PostNL, ABN Amro en het UWV.

Huurprijzen, kantoor Fellenoord, Eindhoven

Op deze toplocatie aan Fellenoord zijn kantoorruimtes vanaf 23 m2 te huur. Een kantoorruimte van 23 m2 kan je al huren voor €494,- per maand. Doordat het gebouw recentelijk is gerenoveerd heeft het een zakelijke en moderne uitstraling. Als je een kantoorruimte huurt is er een vergaderruimte beschikbaar die je deelt met je medehuurders. 

Fellenoord: glasvezel internet en een koffiecorner 

Dit kantoorpand aan Fellenoord in Eindhoven betreft een hip kantoorconcept met luxe voorzieningen, zoals een koffiecorner, een pantry en lunchmogelijkheden. Ook beschikken de kantoorruimtes over een glasvezelverbinding en heeft het kantoorpand een eigen parkeerterrein. Daarnaast zijn er liften aanwezig, kan je gebruik maken van de lunchservice en is er een intercominstallatie. Ook kan je je kantoor gemeubileerd laten opleveren, makkelijker kan haast niet! 

Locatie en bereikbaarheid, Fellenoord, Eindhoven

Dit kantoorpand aan Fellenoord ligt in het centrum van Eindhoven en het Centraal Station ligt op loopafstand. Ook is het kantoorpand met de auto zeer goed te bereiken. Het kantoorpand ligt aan een knooppunt van uitvalswegen en het is ongeveer 2 kilometer rijden naar de A2. Doordat het kantoorpand een eigen parkeerdek heeft kan je altijd je auto kwijt, dit voorkomt dat jij ’s ochtends naar een plekje moet zoeken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Fellenoord?

Dus ben je op zoek naar een kantoorkamer (vanaf 20 m2) of een kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) in Eindhoven met lekkere koffie? Zoek dan niet verder en ga zeker kijken op deze locatie. Plan hiervoor een gratis rondleiding bij ons of neem contact op met onze vastgoedspecialisten!

Kantoorruimtes te huur in het centrum van Eindhoven Fellenoord 200-240 Eindhoven Centrum Toplocatie!

6 beoordelingen Fellenoord

Echt top locatie voor als je vaak met de trein reist

Such a lovely place...

And high-speed internet!!

Mooie kantoorruimten!

Zakelijk maar toch gezellig, leuke plek om te huren in Eindhoven. Centrale ligging zodat het ook gemakkelijk is om zakenpartners te ontvangen.

Mooie inrichting.

Veel lichtinval, fijn meubilair, ideaal

Perfect, great place to work I guess! Nice corporate offices :)

Het zijn heerlijke ruimten waar je in alle rust prettig kunt werken

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!