Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Aalsterweg 89b

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Gemeubileerd
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Aalsterweg 89b in Eindhoven Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 22 m2
  Huurprijs: € 458 € 435 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Aalsterweg in Eindhoven

Wordt jij de trotse huurder van deze prachtige kantoorruimte aan de Aalsterweg in Eindhoven? Op deze locatie is momenteel een prachtige kantoorruimte met een oppervlakte van 22 m2 te huur. Het kantoorpand bevindt zich op een aantrekkelijke locatie net buiten het centrum van Eindhoven. Wacht niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.

Huurprijzen

Voor dit kantoorpand aan de Aalsterweg betaal je slechts €435,- per maand. Dit bedrag is inclusief de service kosten. Het kantoorpand beschikt over de nodige faciliteiten die jouw werkdag aangenaam kunnen maken. Je hebt toegang tot een een eigen pantry en in jouw kantoorruimte beschik je over een goed WiFi netwerk.

Goede werkomstandigheden, parkeergelegenheid en een eigen pantry

Bij het huren van deze kantoorruimte aan de Aalsterweg in Eindhoven beschik je over prettige werkomstandigheden. De aanwezigheid van een centraal verwarmingssysteem en airconditioning zorgen voor de gewenste temperatuur. Het razendsnelle WiFi netwerk kan jou optimaal ondersteunen bij jouw online werkzaamheden. Jij als huurder beschikt in dit kantoorpand over een eigen pantry, hier kun je een kop koffie zetten of je eigen lunch klaarmaken. De omgeving heeft een groot aanbod aan parkeergelegenheid, zowel betaald parkeren voor de deur als vrij parkeren op loopafstand. In dit kantoorpand heb je 24/7 toegang tot je kantoorkamer, dit geeft jou de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen. Je kunt er voor kiezen om de kantoorruimte gemeubileerd te huren maar je kunt de kantoorkamer ook zelf inrichten, Onze officeplanner tool biedt hierbij een zeker een mogelijke uitkomst.

Locatie en bereikbaarheid

De omgeving van dit kantoorpand kan jou veel gemak bieden. Er zijn veel bedrijven, ondernemingen en winkels die zich aan deze winkelstraat hebben gevestigd. Op loopafstand is een Albert Heijn gevestigd, hier kun je terecht voor een snelle boodschap. Aan deze straat bevinden zich diverse horecagelegenheden, ideaal voor het plannen van een etentje of het nuttigen van een lekkere lunch. Vanuit je kantoorkamer loop je gemakkelijk het nabij gelegen stadswandelpark in. Hier kun je nieuwe inspiratie op doen of even heerlijk ontspannen. Jouw kantoorruimte is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte “Eindhoven Looiakkerstraat” geeft toegang tot diverse treinstations.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Aalsterweg in Einhoven?

Ben jij enthousiast geworden om deze kantoorruimte aan de Aalsterweg in Eindhoven te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants! Zij helpen je graag bij het plannen van een bezichtiging.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Aalsterweg 89b

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen