Kantoorruimte huren Eindhoven Airport, Luchthavenweg 99

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Luchthavenweg 99 in Eindhoven Airport

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Airport!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Flexibele kantoorruimte te huur bij Airport Eindhoven! 

Op een prima locatie aan de Luchthavenweg te Eindhoven huurt u: een werkplek; kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat groter dan 100 m2. Dit kantoorpand is geschikt voor diverse bedrijven in verschillende sectoren. 

Flexibel een werkplek of een kantoorkamer huren vanaf 1 maand

Flexibiliteit is een belangrijk aspect bij dit kantoor. Er kan dan ook kantoorruimte gehuurd worden voor de korte termijn, al is het voordeliger om een langer contract af te sluiten. Slechts €302,- per maand, dat betaalt u wanneer u een werkplek huurt in dit kantoorpand.

Hieronder een prijzenoverzicht:

1-2   werkplekken

€302,- per werkplek

3-4   werkplekken

€275,- per werkplek

5-7   werkplekken

€253,- per werkplek

8-15 werkplekken

€231,- per werkplek

Een werkplek huren? U huurt dan een werkplek in een eigen kantoorkamer. Een kantoorkamer voor 1 persoon huurt u dus ook al vanaf €302,- per maand.

Gemeenschappelijke receptie aanwezig, 24/7 toegang tot dit kantoor!

Binnen dit kantoorpand in Eindhoven spreekt men over een hoog serviceniveau, gezien de aanwezigheid van een bemande receptie. De mensen van de receptie ondersteunen u. Ook kunt u gebruik maken van een vergaderruimte en een pantry. U heeft bovendien 24 uur per dag toegang tot uw kantoor. En niet geheel onbelangrijk: er is ruimte om te parkeren!

Ideale kantoorlocatie vlakbij Eindhoven Airport, plan een rondleiding in!

Het kantoorpand bevindt zich op een steenworp afstand van Airport Eindhoven. Deze is dan ook in enkele loopminuten bereikbaar. Uitstekende bereikbaarheid per vliegtuig dus. Bekijk daarom uw nieuwe kantoorruimte, door een rondleiding in te plannen bij SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Niks mis mee

S

De binnenkant had wat moderner gemogen in mijn ogen.

Wel fijn dat er voldoende parkeerruimte is.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Luchthavenweg 99

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen