Eindhoven Airport, Luchthavenweg 55

  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 433 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Luchthavenweg in Eindhoven (Airport)

Wil jij graag een kantoorruimte huren op een geschikte locatie in Eindhoven Airport? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Luchthavenweg. Het kantoorpand is gelegen op een mooie zichtlocatie, tegenover Eindhoven Airport. Het 4 bouwlagen tellende pand heeft een representatieve uitstraling met een ruim aanbod van verschillende services en faciliteiten. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is er maar liefst 1172 m2 aan kantoorruimte gecreëerd. Op dit moment is er geen vaste indeling en is het dus erg flexibel hoe groot en waar jij je kantoorruimte wilt. Met deze flexibiliteit huur jij altijd een kantoorruimte die bij jouw organisatie past. Wanneer je een kantoorruimte huurt betaal je op deze locatie €135,- per m2 per jaar en aan servicekosten is dat €38,50. Dat houdt in dat je bijvoorbeeld voor een kantoorkamer van 50 m2 een maandelijks bedrag van €722,- kwijt bent. Huur je liever een grotere kantoorunit van 100 m2? Dan betaal je €1445,- per maand. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Pantry en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Luchthavenweg in Eindhoven Airport brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je fijne kantoorruimte en werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in- en rondom het kantoorgebouw. Dit is niet alleen de gemeenschappelijke entree, liftinstallatie en 24/7 toegankelijkheid, maar ook de luxe pantry’s. Op elke verdieping is een pantry gecreëerd waar je heerlijke koffie kunt zetten en een verse lunch kunt voorbereiden. Daarnaast kun je jouw auto op eigen terrein parkeren voor een jaarlijks bedrag van €750,-.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw, is zoals eerder aangegeven, ideaal! Je hebt hier een gunstige ligging om zowel met de auto als met het openbaar vervoer jouw werkplek iedere dag makkelijk te bereiken. Zo ligt de A2/N2 naast het kantoorgebouw en is de afrit 29 aan de overzijde. Reis je liever met de bus? De dichtstbijzijnde buslijn ligt op slechts 3 minuten loopafstand van jouw werkplek!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Luchthavenweg in Eindhoven Airport?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Luchthavenweg in Eindhoven Airport? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte. Dit doen wij door je te helpen bij al je vragen en het inplannen van rondleidingen. Bij SKEPP huur jij een kantoorruimte in Eindhoven Airport.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!