Kantoorruimte huren Dordrecht, Weizigtweg 11

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weizigtweg 11 in Dordrecht

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 556 m2
  Huurprijs: € 4.170 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 595 m2
  Huurprijs: € 4.462 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Weizigtweg in Dordrecht

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Weizigtweg in Dordrecht? Dan is dit kantoorpand helemaal wat voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1992 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4412 m2 verdeeld over 4 bouwdelen. Buiten dat het op een super locatie is gelegen huur je ook nog eens met een ruim aanbod van services en voorzieningen. 

Huurprijzen

Op dit moment is er in dit kantoorgebouw een totale beschikbaarheid van 1531 m2. Het is echter wel pas mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 380 m2. Stel dat je een kantoorruimte van 556 m2 wil huren betaal je een maandelijks bedrag van €4170,-. Toch opzoek naar een grotere ruimte? Wanneer je een ruimte van  595 m2 wil huren betaal je €4462,- in de maand. Mocht je gebruik willen maken van de bijliggende parkeerplaats, de kosten zijn hiervan zijn €38,-per maand. 

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Weizigtweg in Dordrecht zul je ervaren dat er een relaxte werksfeer is. Dit is ontstaan door het gebruik van lichte kleuren en het  juiste meubilair. Je kunt hier niet alleen gebruik maken van je eigen unit, je hebt hier ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren. Handig wanneer je een belangrijke bespreking hebt of een presentatie wil houden. Over het parkeren van de auto hoef jij je geen zorgen te maken. Er is een grote parkeerplaats voor het gebouw gelegen.

Locatie en bereikbaarheid

Het Centraal Station van Dordrecht is op 5 minuten loopafstand waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te doen is. Ook met eigen vervoer is het pand makkelijk te bereiken, verschillende opritten van snelwegen zoals de A15 en A16 liggen binnen een straal van 10 minuten rijden. Verder is er in de nabije omgeving veel te beleven. Er zitten gezellige cafés en restaurants in de buurt en is het Weizigtpark ook op loopafstand. Heerlijk om tijdens de pauze een lekkere wandeling te maken en te genieten van de frisse buitenlucht. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weizigtweg in Dordrecht?

Ben jij enthousiast geworden over het huren aan de Weizigtweg in Dordrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weizigtweg 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen