Kantoorruimte huren Dordrecht, Mijlweg 61

Voorzieningen
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mijlweg 61 in Dordrecht

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 235 m2
  Huurprijs: € 3.035 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 256 m2
  Huurprijs: € 3.305 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 256 m2
  Huurprijs: € 3.305 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 294 m2
  Huurprijs: € 3.800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 529 m2
  Huurprijs: € 6.830 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mijlweg in Dordrecht

Wil jij binnenkort een toffe kantoorruimte huren aan de Mijlweg in Dordrecht? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit prachtige kantoorpand. Het kantoorpand is stijlvol ingericht en je wordt van vele faciliteiten voorzien. Het kantoorpand heeft momenteel een aantal grote kantoorruimtes beschikbaar maar deze kunnen natuurlijk naar eigen wens worden aangepast. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

De beschikbare kantoorruimtes op deze locatie variëren in oppervlakte. Momenteel zijn het vooral grote oppervlaktes. Maar dat kan worden aangepast naar jouw wens. Dus ook als jij op zoek bent naar iets kleins kan dit kantoorpand uitkomst bieden in jouw zoektocht. Een kantoorruimte van 235m2 huur je al voor maar €3.035,- per maand. Of neem bijvoorbeeld een kantoorruimte met een oppervlakte van 294m2. Deze kost slechts €3.800,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeerplaats waar jij voor €450,- per jaar een eigen parkeerplek kunt huren.

Een gezamenlijke pantry, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorkamer aan de Mijlweg in Dordrecht worden vele wensen vervult. Zo kun je gebruik maken van de aanwezige pantry. De ideale plek om jezelf te voorzien van een heerlijke maaltijd tijdens een dag hard werken. Door een parkeerplek te huren ben jij altijd zeker van een beschikbaar plekje voor jouw auto. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk dus ook als jouw werktijden de gebruikelijk kantooruren passeren is dat op deze locatie geen probleem. De kantoorruimtes zijn gevestigd boven de Mini / BMW auto showroom waarbij een aparte entree aanwezig is voor de kantoorvloeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op een zichtlocatie vanaf de A16 en bevindt zich op de meubelboulevard van Dordrecht. In de bruisende omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd die wellicht een belangrijk onderdeel kunnen vormen van jouw netwerk. Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar voor jou en je bezoekers. De op- en afritten van de A16 liggen namelijk op een paar autominuten afstand. En ook het openbaar vervoer kan jou uitkomst bieden door een bushalte op loopafstand die een directe verbinding heeft met trein station Dordrecht Centraal.

Kantoorruimte huren aan de Mijlweg in Dordrecht?

Twijfel jij nog of je een kantoorruimte wilt huren aan de Mijlweg in Dordrecht? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen je helpen bij het inplannen van een bezichtiging op deze geweldige locatie!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mijlweg 61

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen