Kantoorruimte huren Dordrecht, Laan van Londen 100

Bereikbaarheid
  • Bushalte Dordrecht, Laan van Europa 2 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Dordrecht Zuid 35 min. lopen (2,9 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laan van Londen 100 in Dordrecht

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Dordrecht!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Laan van Londen in Dordrecht

Ben jij op zoek naar een representatief kantoorpand in Dordrecht? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorpand aan de Laan van Londen. Dit kantoorgebouw is op een gunstige locatie gelegen, je bereikt door de eigen aansluiten op de rijksweg A16 makkelijk en snel jouw werkplek. Ook de gunstige voorwaarden zijn een van de redenen waarom je hier jouw organisatie moet vestigen. Plan snel een rondleiding in en bekijk het kantoor met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment is er een grote kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 950 m2. De kantoorruimte wordt opgeleverd voorzien van onder andere systeemplafonds, luchtbehandeling systeem met topkoeling, verwarming, mechanische ventilatie enzovoort. Het is een nette afgewerkte oppervlakte waar je flexibele indeelbaarheid. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €10.687,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een grote parkeerplaats, eigen entree en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Laan van Londen in Dordrecht, kun je naast je kantoorunit ook een parkeerplaats huren. Er zijn op eigen afgesloten terrein maar liefst 30 parkeerplaatsen aanwezig. Voor een maandelijks bedrag van €70,- per parkeerplaats, parkeer jij altijd de auto vooraan! In het kantoorgebouw maak je ook gebruik van een hoogwaardige entree waar je makkelijk klanten kunt ontvangen. Daarnaast mogen jullie zelf bepalen wanneer je gebruik maakt van de kantoorruimte, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is zoals eerder aangegeven op een toplocatie gelegen, namelijk op het business park Amstelwijck. Dit is een hoogwaardige kantorenlocatie die makkelijk bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Meerdere rijkswegen zoals de A16 en A15 liggen op een korte rijafstand. De dichtstbijzijnde bushalte is te bereiken op 1 minuut loopafstand. Je hebt via deze buslijn een directe verbinding met het treinstation Dordrecht Zuid. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Laan van Londen in Dordrecht?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Laan van Londen in Dordrecht? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen over het kantoorpand? Schroom je niet en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Laan van London. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laan van Londen 100

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen