Dordrecht, Laan van Kopenhagen 100

3 (4)

Kantoorruimte huren aan de Laan van Kopenhagen (Industriegebied West)

Kantoorruimte wordt te huur aangeboden in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2003. Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1572 en voldoet aan de nieuwste voorschriften wat betreft duurzaamheid. Het kantoorpand beschikt namelijk over energielabel A. Diverse bedrijven waaronder technisch ontwerpers en adviesbureaus huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Laan van Kopenhagen, Dordrecht

In totaal kun je maar liefst 611 m2 kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Laan van Kopenhagen. Deelverhuur is mogelijk vanaf 103 m2. De kantoorruimten zijn per direct beschikbaar en flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar. Over de huurprijs valt te onderhandelen. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Laan van Kopenhagen: beveiliging, kantineruimte en luxe pantry’s

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Amstelwijck, vind je alle voorzieningen die je als ondernemer nodig hebt. Zo beschikt het kantoorpand over vele beveiliginstallaties, denk hierbij aan inbraakalarmsystemen, brand- en ontruimingsinstallatie en brandpreventiemiddelen. Daarnaast is er een kantineruimte aanwezig en zijn er op de verdieping luxe pantry’s te vinden voorzien van vaatwasser en koelkast. Bovenstaande is slechts een greep uit de vele voorzieningen, perfect toch?

Locatie en bereikbaarheid, Laan van Kopenhagen, Dordrecht

Ook over de locatie en bereikbaarheid hoef je niet te klagen! Het dichtstbijzijnde treinstation is Dordrecht Zuid. Dit treinstation is slechts 2,4 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A16 in mum van tijd op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt de locatie ook ideaal voor het ontvangen van zakenpartners. En wil je tussen de middag buiten de deur lunchen? Ga dan eens naar Eetcafé De Ster of Delicious Lunchroom, beide zeer geschikt voor het nuttigen van een heerlijke lunch.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Laan van Kopenhagen?

Wil jij graag een kantoorruimte huren van 103 m2 of groter? Kom dan eens kijken in dit kantoorpand aan de Laan van Kopenhagen in Dordrecht. Wie weet is dit de perfecte locatie voor jouw onderneming.

4 beoordelingen Laan van Kopenhagen

Prettige ligging langs de snelwegen.

Benieuwd hoe het pand van binnen is aangekleed.

Ideaal dat er parkeerplaatsen zijn, pand ziet er netjes onderhouden uit.

jammer, geen foto's van de binnenkant. Ben benieuwd hoe het pand eruit ziet.

het lijkt me een hele afgelegen plek.. niet ideaal als je vaak op pad moet

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!