Kantoorruimte huren Dordrecht, Laan van Kopenhagen 100

3 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laan van Kopenhagen 100 in Dordrecht

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Dordrecht!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Laan van Kopenhagen (Industriegebied West)

Kantoorruimte wordt te huur aangeboden in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2003. Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1572 en voldoet aan de nieuwste voorschriften wat betreft duurzaamheid. Het kantoorpand beschikt namelijk over energielabel A. Diverse bedrijven waaronder technisch ontwerpers en adviesbureaus huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoor Laan van Kopenhagen, Dordrecht 

In totaal kun je maar liefst 611 m2 kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Laan van Kopenhagen. Deelverhuur is mogelijk vanaf 103 m2. De kantoorruimten zijn per direct beschikbaar en flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar. Over de huurprijs valt te onderhandelen. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Laan van Kopenhagen: beveiliging, kantineruimte en luxe pantry’s 

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Amstelwijck, vind je alle voorzieningen die je als ondernemer nodig hebt. Zo beschikt het kantoorpand over vele beveiliginstallaties, denk hierbij aan inbraakalarmsystemen, brand- en ontruimingsinstallatie en brandpreventiemiddelen. Daarnaast is er een kantineruimte aanwezig en zijn er op de verdieping luxe pantry’s te vinden voorzien van vaatwasser en koelkast. Bovenstaande is slechts een greep uit de vele voorzieningen, perfect toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Laan van Kopenhagen, Dordrecht 

Ook over de locatie en bereikbaarheid hoef je niet te klagen! Het dichtstbijzijnde treinstation is Dordrecht Zuid. Dit treinstation is slechts 2,4 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A16 in mum van tijd op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt de locatie ook ideaal voor het ontvangen van zakenpartners. En wil je tussen de middag buiten de deur lunchen? Ga dan eens naar Eetcafé De Ster of Delicious Lunchroom, beide zeer geschikt voor het nuttigen van een heerlijke lunch. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Laan van Kopenhagen?

Wil jij graag een kantoorruimte huren van 103 m2 of groter? Kom dan eens kijken in dit kantoorpand aan de Laan van Kopenhagen in Dordrecht. Wie weet is dit de perfecte locatie voor jouw onderneming. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Prettige ligging langs de snelwegen.

Benieuwd hoe het pand van binnen is aangekleed.

K

Ideaal dat er parkeerplaatsen zijn, pand ziet er netjes onderhouden uit.

R

jammer, geen foto's van de binnenkant.

Ben benieuwd hoe het pand eruit ziet.

S

het lijkt me een hele afgelegen plek..

niet ideaal als je vaak op pad moetWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laan van Kopenhagen 100

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen