Dordrecht, Burgemeester de Raadtsingel 63

4 (8)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Burgemeester de Raadtsingel (Binnenstad)

Ben jij een kleine ondernemer of een zelfstandige professional en ben je op zoek naar een kantoorruimte in Dordrecht? Dan ben je bij dit kantoor aan de Burgemeester de Raadtsingel aan het juiste adres. Het kantoorpand is gebouwd in 1995 en bevindt zich aan de rand van het Weizigtpark in het centrum van Dordrecht. Op dit moment huren al diverse ondernemingen hier kantoorruimte, denk bijvoorbeeld aan technisch ontwerpbureaus en financiële holdings.

Huurprijzen, kantoor Burgemeester de Raadtsingel, Dordrecht

In dit kantoorpand variëren de kantoorruimtes in grootte van 30 m2 tot 35 m2. Voor de kleinste kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €600,-. De kantoorruimtes zijn in dit kantoorpand aan de Burgemeester de Raadtsingel te huur tegen flexibele huurvoorwaarden. Echter, een langere huurperiode is over het algemeen financieel aantrekkelijker. De kantoorruimtes zijn afsluitbaar, zo kun je in alle rust werken en raak je niet snel afgeleid.

Burgemeester de Raadtsingel, altijd 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoor

Als je besluit een kantoorruimte te huren aan de Burgemeester de Raadtsingel, heb je altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Dus ben je geen ochtendmens maar werk je liever ’s avonds een uurtje extra? Dan is dat geen enkel probleem! Daarnaast maak je in dit kantoorpand gratis gebruik van de aanwezige WiFi-verbinding en is er ruimte beschikbaar om te vergaderen. En bent u na of tijdens het werk even toe aan een beetje ontspanning, speel dan lekker een potje tafeltennis in de open ruimte van dit kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid, Burgemeester de Raadtsingel, Dordrecht

Tegenover Centraal Station Dordrecht, op 3 minuten afstand van het oude centrum, bevindt zich dit moderne kantoorpand. Vanaf het treinstation ben je binnen 15 minuten in Rotterdam of Breda, een mooie centrale werklocatie dus. Tijdens de lunch zin om lekker buiten de deur een hapje te eten? Ook daarvoor is deze locatie ideaal. Op slechts 100 meter afstand is een heerlijke broodjeszaak te vinden en iets verderop zijn diverse cafés en restaurantjes te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Burgemeester de Raadtsingel?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Dordrecht en kom je graag eens een kijkje nemen in dit eigentijdse pand? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst contact op te nemen met onze vastgoedconsultants voor meer informatie.

3D Viewer Burgemeester de Raadtsingel

Klik om te activeren

8 beoordelingen Burgemeester de Raadtsingel

Gisteren wezen kijken in dit pand.

Een mooi en karakteristiek pand met veel uitstraling. De kantoorunits zien er netjes uit en beschikken over een goede WiFi verbinding! Erg fijn dat er ook gebruik kan worden gemaakt van een vergaderruimte en gemeenschappelijk ruimte.

Mooie kantoorruimtes met een prachtig uitzicht over Dordrecht!

Goede ruime kamers.

Mooie entree, representatief kantoor.

Prachtige kantoorlocatie vlakbij het centraal station van Dordrecht. Ideale bereikbaarheid

Prettige locatie om een kantoorruimte te huren.

Voorzieningen en services zijn van voldoende kwaliteit

Geen gekke prijzen voor deze locatie.

Goede, ruimte kantoorruimten met prima meubilair.

zakelijk kantoorpand met voldoende ruimte voor de middelgrote ondernemingen

Goed.

Geen bijzonder kantoor maar meer dan prima voor een doorsnee onderneming.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!