Super deal

Deventer, Munsterstraat 9

7418 EV Deventer

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Munsterstraat in Deventer

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Munsterstraat in Deventer? Neem dan een kijkje in dit opvallende kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1982 en is op een groenrijk terrein gelegen. Het kantoorpand is ontzettend goed bereikbaar, met zowel het openbaar vervoer als met de auto bereik je iedere dag makkelijk jouw werkplek. Naast het huren van een kantoorruimte maak je op deze locatie ook gebruik van vele bijkomende services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er slechts 345 m2 beschikbaar aan kantoorruimte, verdeeld over 2 kantoorruimten. Op de 2e verdieping is één kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 145 m2, voor een maandelijks van €906,- is deze kantoorruimte van jou. Huur jij liever een kantoorruimte op de begane grond? Dat kan, er is hier namelijk nog een kantoorkamer te huur van 200 m2. Voor de kantoorunit betaal je €833,- in de maand. De aangeboden kantoorruimten hebben een nette afwerking en je hebt hier de mogelijkheid om de style van je bedrijf volledig terug te laten komen in de inrichting van de unit.

Vergaderruimten en een pantry

Naast het gebruik maken van je kantoorruimte aan de Munsterstraat in Deventer om, zijn er ook nog vele bijkomende services en faciliteiten die het huren op deze locatie een stuk aangenamer maken. Zo werk je op deze locatie continue in een lekkere temperatuur, is er een goede brandbeveiliging en maak je samen met de andere huurders gebruik van een centrale entree. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een vergaderruimte, erg handig wanneer je en presentatie moet geven. En er zijn meerdere pantry’s aanwezig, een ideale plek om een kopje koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Of je nou met de auto of het openbaar vervoer naar je werkplek reist, beide gevallen is goed te doen. De A1 loopt namelijk langs het kantoorpand en ook de A50 is binnen 10 minuten rijafstand te bereiken. Gebruik maken van de parkeerplaats voor de deur? Dat kan, voor slechts €20,- in de maand. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen vanaf je werkplek, deze lijn is vervolgens verbonden met het treinstation ‘Deventer Colmschate’.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Munsterstraat in Devener?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Munsterstraat in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact met één van onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan de Munsterstraat.

Munsterstraat 9 Munsterstraat 9 Deventer Toplocatie!

1 beoordelingen Munsterstraat

Een prachtige locatie waar alles ruim en modern is op gezet, een echte aanrader!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!