Kantoorruimte huren Deventer, Hamburgweg 31

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hamburgweg 31 in Deventer

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 14 m2
  Huurprijs: € 300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 499 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 499 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 599 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 599 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hamburgweg in Deventer

Aan de Hamburgweg in Deventer krijg jij de mogelijkheid om een geweldige kantoorruimte te gaan huren op een prachtige locatie! In dit kantoorpand zijn momenteel meerdere kantoorkamers beschikbaar die variëren in oppervlakte. Wellicht zit er een passende ruimte voor jou tussen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere kantoorkamers te combineren om zo de gewenste oppervlakte te creëren. Wacht niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants zij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Kantoorruimte huren

De kleinste kantoorunit in dit kantoorpand heeft een oppervlakte van 14m2 en deze huur je al voor slechts €299,- per maand. Behoefte aan een grotere kantoorkamer dat is geen enkel probleem het aanbod varieert tot ruimtes van 40m2 met een maandelijkse huurprijs van maar €599,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten dus geen bijkomende verrassingen! De kantoorkamers kunnen gemeubileerd opgeleverd worden en hebben vele raampartijen die zorgen voor veel inval van daglicht.

Parkeergelegenheid, nette pantry en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Hamburgweg in Deventer krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Door de aanwezigheid van een eigen parkeergelegenheid hebben jij en jouw bezoekers altijd ruimte om te parkeren. In het kantoorpand is een nette pantry aanwezig die uitkomst kan bieden bij het klaarmaken van jouw eigen maaltijd. De kantoorkamers zijn voorzien van WiFi, airconditioning en een verwarmingssysteem. Hierdoor geniet jij altijd van de perfecte werkomstandigheden. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk waardoor jij flexibel bent bij het inplannen van jouw werktijden. Dus wanneer de gebruikelijke kantooruren een keer gepasseerd worden is dat geen enkel probleem.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt op enkele minuten rijden van de op- en afritten van de A1. Dat maakt dat jij vanuit deze locatie een goede verbinding hebt met diverse belangrijke steden. Ook het openbaar vervoer kan wellicht uitkomst bieden voor jou en jouw bezoekers. De bushalte 200 meter verderop geeft een verbinding met meerder belangrijke hotspots in de omgeving. Het kantoorpand is gelegen op het industrieterrein “De Kloosterlanden”. Hier zijn meerdere ondernemers en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou! 

Kantoorruimte huren aan de Hamburgerweg in Deventer?

Ben jij enthousiast geworden om een prachtige kantoorruimte te huren aan de Hamburgerweg in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants! Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze prachtige locatie! 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hamburgweg 31

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen