Kantoorruimte huren Den Haag Centrum, Westeinde 57

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westeinde 57 in Den Haag Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte met vergaderruimte beschikbaar op centrumlocatie in Den Haag

Zoekt u een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie tegen gunstige voorwaarden? Dit kantoor aan het Westeinde in Den Haag voldoet aan deze criteria. Een voorziening als vergaderruimte is bovendien aanwezig in dit bedrijfsverzamelgebouw. Een handige bijkomstigheid, wanneer u regelmatig een bespreking heeft.

Vaste werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat tot 200 m2 te huur

Wat zoekt u precies? In dit bedrijfsverzamelgebouw huurt u een vaste werkplek, een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat tot 200 m2. De kantoorruimten zijn gemeubileerd. U hoeft bij wijze van spreken alleen plaats te nemen aan het bureau en uw laptop te openen en het werken kan beginnen!

Aantrekkelijke huurprijzen binnen dit kantoor: vanaf €195,- per maand

De huurprijs van een kantoorkamer of kantoorruimte op maat is op aanvraag. Een vaste werkplek in dit kantoorpand in Den Haag huurt u voor slechts €195,- per maand. Een prijs die u normaal zou verwachten voor een flexwerkplek in het centrum van Den Haag, maar in dit kantoor huurt u een vaste werkplek voor deze aantrekkelijke prijs!

Vergaderruimte, keuken en loungeruimte aanwezig in Den Haag

Wanneer u besluit om kantoorruimte te huren aan het Westeinde, in het centrum van Den Haag, dan maakt u gebruik van de faciliteiten binnen dit kantoorpand. Er is een vergaderruimte met een beamer aanwezig, waar dus ook ruimte is om een presentatie te geven. Bovendien is er een keuken aanwezig en is er een loungeplek waar u even kunt ontspannen tussen het werken door.

Overtuigd? Neem een kijkje in dit goed bereikbare kantoor!

Naast de gunstige voorzieningen en de voordelige huurprijs, is ook de bereikbaarheid van dit kantoor een pluspunt. Voor de OV-reizigers: er zijn mogelijkheden om per bus, tram en trein te reizen. De snelweg A12 is daarnaast snel toegankelijk. Overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoor? Plan bij SKEPP een gratis (!) rondleiding in en neem een kijkje!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Kantoorpand met moderne uitstraling.

De vergaderruimte met aanwezige beamer is zeker een pluspunt.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westeinde 57

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen