VERHUURD

Den Haag Centrum, Noordwal 10

  • Bureau

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Den Haag Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Noordwal (centrum)

Aan de Noordwal in Den Haag zijn verscheidene kantoorruimten te huur. Dit kantoorpand is gebouwd in 1984 en heeft een gebruiksoppervlakte van 11.371 m2. In dit kantoorpand huren veel verschillende bedrijven een ruimte, waaronder een adviesbureau, onroerend goed beheer en een psychologiepraktijk. Doordat het kantoorpand aan de rand van het centrum ligt, zijn er veel winkels en restaurantjes in de omgeving. Zo kan je binnen 500 meter lopen een Domino’s, bakkerij, meerdere restaurantjes en een Albert Heijn vinden. 

Huurprijzen, kantoor Noordwal, Den haag

In dit populaire kantoorpand zijn nog maar 2 kantoorruimten beschikbaar, namelijk van 51 m2 en 61 m2. De kantoorruimte van 51 m2 huur je al voor €421,- per maand en de kantoorruimte van 61 m2 huur je voor €504,- per maand. De bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. De huurperiode is in overleg overeen te komen. 

Noordwal: inpandige parkeergarage en tramhalte voor de deur

Naast dat dit kantoorpand aan de Noordwal in Den Haag aan de rand van het centrum ligt, zijn er ook veel faciliteiten inbegrepen. Zo heb je als huurder allereerst 24/7 toegang tot je kantoorruimte, zodat je je eigen werktijden kan bepalen. Daarnaast is er een ruime en lichte vergaderruimte aanwezig waarvan je gratis gebruik mag maken. Bovendien heeft het kantoorpand een inpandige parkeergarage. Hierdoor hoef jij je niet dagelijks druk te maken over het vinden van een parkeerplekje. 

Locatie en bereikbaarheid, Noordwal, Den Haag

Doordat dit kantoorpand recht tegen het centrum ligt, kan je genieten van alle winkels in de omgeving. Tevens is het kantoorpand hierdoor goed bereikbaar. De tramhalte ligt voor de deur en staat in directe verbinding met het Centraal Station. Ook is het kantoorpand met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf de snelweg A12. Doordat het kantoorpand een inpandige parkeergarage heeft hoef je ‘s ochtends niet naar een parkeerplek te zoeken. Met andere woorden: een prettige locatie om je onderneming te vestigen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Noordwal?

Spreekt dit kantoorpand aan de Noordwal in Den Haag jou aan? Wil jij graag een kantoorruimte in het centrum, maar toch met de auto naar je werk kunnen? Plan dan direct gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw bij ons in!

Kantoorruimte beschikbaar met parkeergarage in Den Haag Noordwal 10 Den Haag Centrum Toplocatie!

3 beoordelingen Noordwal

Prima

Aanwezigheid van ee nparkeergarage, prettig in een drukke stad als Den Haag. Kantoorruimte voor een eerlijke prijs.

Locatie is goed, service is goed, kantoor is ruim en het pand is modern ingericht.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!