Kantoorruimte huren Den Haag Centrum, Noordwal 10

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Opslagruimte
  • Gratis WiFi
  • Bureau
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Noordwal 10 in Den Haag Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Noordwal in Den Haag (Centrum)

Aan de Noordwal in Den Haag centrum zijn verscheidene kantoorruimten te huur. Dit kantoorpand is gebouwd in 1984 en heeft een gebruiksoppervlakte van 11.371 m2. In dit kantoorpand huren veel verschillende bedrijven een ruimte, waaronder een adviesbureau, onroerend goed beheer en een psychologiepraktijk. Doordat het kantoorpand aan de rand van het centrum ligt, zijn er veel winkels en restaurantjes in de omgeving. Zo kan je binnen 500 meter lopen een Domino’s, bakkerij, meerdere restaurantjes en een Albert Heijn vinden. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 52 m2 voor een maandelijks bedrag van €532,-. Op dit moment is de grootst beschikbare kantoorkamer een oppervlakte van 88 m2, te huur voor €927,- per maand. Tussen deze twee kanoorunits in zijn nog verschillende metrages beschikbaar. Benieuwd naar alle mogelijkheden?  De bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. De huurperiode is in overleg overeen te komen. 

Inpandige parkeergarage en tramhalte voor de deur

Naast dat dit kantoorpand aan de Noordwal in Den Haag aan de rand van het centrum ligt, zijn er ook veel faciliteiten inbegrepen. Zo heb je als huurder allereerst 24/7 toegang tot je kantoorruimte, zodat je je eigen werktijden kan bepalen. Daarnaast is er een ruime en lichte vergaderruimte aanwezig waarvan je gratis gebruik mag maken. Bovendien heeft het kantoorpand een inpandige parkeergarage. Hierdoor hoef jij je niet dagelijks druk te maken over het vinden van een parkeerplekje. 

Locatie en bereikbaarheid

Doordat dit kantoorpand recht tegen het centrum ligt, kan je genieten van alle winkels in de omgeving. Tevens is het kantoorpand hierdoor goed bereikbaar. De tramhalte ligt voor de deur en staat in directe verbinding met het Centraal Station. Ook is het kantoorpand met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf de snelweg A12. Doordat het kantoorpand een inpandige parkeergarage heeft hoef je ‘s ochtends niet naar een parkeerplek te zoeken. Met andere woorden: een prettige locatie om je onderneming te vestigen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Noordwal in Den Haag Centrum?

Spreekt dit kantoorpand aan de Noordwal in Den Haag jou aan? Wil jij graag een kantoorruimte in het centrum, maar toch met de auto naar je werk kunnen? Plan dan direct gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw bij ons in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Prima

K

Aanwezigheid van ee nparkeergarage, prettig in een drukke stad als Den Haag.

Kantoorruimte voor een eerlijke prijs.

B

Locatie is goed, service is goed, kantoor is ruim en het pand is modern ingericht.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Noordwal 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen