Den Haag Centrum, Noordwal 10

5 (3)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 490 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Noordwal in Den Haag (Centrum)

Aan de Noordwal in Den Haag centrum zijn verscheidene kantoorruimten te huur. Dit kantoorpand is gebouwd in 1984 en heeft een gebruiksoppervlakte van 11.371 m2. In dit kantoorpand huren veel verschillende bedrijven een ruimte, waaronder een adviesbureau, onroerend goed beheer en een psychologiepraktijk. Doordat het kantoorpand aan de rand van het centrum ligt, zijn er veel winkels en restaurantjes in de omgeving. Zo kan je binnen 500 meter lopen een Domino’s, bakkerij, meerdere restaurantjes en een Albert Heijn vinden.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 52 m2 voor een maandelijks bedrag van €532,-. Op dit moment is de grootst beschikbare kantoorkamer een oppervlakte van 88 m2, te huur voor €927,- per maand. Tussen deze twee kanoorunits in zijn nog verschillende metrages beschikbaar. Benieuwd naar alle mogelijkheden? De bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. De huurperiode is in overleg overeen te komen.

Inpandige parkeergarage en tramhalte voor de deur

Naast dat dit kantoorpand aan de Noordwal in Den Haag aan de rand van het centrum ligt, zijn er ook veel faciliteiten inbegrepen. Zo heb je als huurder allereerst 24/7 toegang tot je kantoorruimte, zodat je je eigen werktijden kan bepalen. Daarnaast is er een ruime en lichte vergaderruimte aanwezig waarvan je gratis gebruik mag maken. Bovendien heeft het kantoorpand een inpandige parkeergarage. Hierdoor hoef jij je niet dagelijks druk te maken over het vinden van een parkeerplekje.

Locatie en bereikbaarheid

Doordat dit kantoorpand recht tegen het centrum ligt, kan je genieten van alle winkels in de omgeving. Tevens is het kantoorpand hierdoor goed bereikbaar. De tramhalte ligt voor de deur en staat in directe verbinding met het Centraal Station. Ook is het kantoorpand met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf de snelweg A12. Doordat het kantoorpand een inpandige parkeergarage heeft hoef je ‘s ochtends niet naar een parkeerplek te zoeken. Met andere woorden: een prettige locatie om je onderneming te vestigen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Noordwal in Den Haag Centrum?

Spreekt dit kantoorpand aan de Noordwal in Den Haag jou aan? Wil jij graag een kantoorruimte in het centrum, maar toch met de auto naar je werk kunnen? Plan dan direct gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw bij ons in!

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Noordwal in Den Haag Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Noordwal in Den Haag Centrum.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

3 beoordelingen Noordwal

Prima

Aanwezigheid van ee nparkeergarage, prettig in een drukke stad als Den Haag. Kantoorruimte voor een eerlijke prijs.

Locatie is goed, service is goed, kantoor is ruim en het pand is modern ingericht.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!