Kantoorruimte huren Den Haag Centrum, Nassaulaan 13

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Nassaulaan 13

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nassaulaan in Den Haag

Wil jij graag een kantoorruimte huren in een bijzonder kantoorgebouw in Den Haag? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorpand aan de Nassaulaan. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een fraai monumentaal pand met herkenbare elementen als de klassieke hoge plafonds, een marmeren schouw en kroonluchters. Ben jij nieuwsgierig geraakt en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren tussen de 10 m2 en 75 m2, zo huur je altijd een kantoorruimte die aansluit bij jouw organisatie. Zo is er een kantoorruimte beschikbaar van 30 m2 voor een maandelijks bedrag van slechts €830,-. De kantoorunit is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over prachtig uitzicht. Wil je liever wat meer flexibiliteit en hoef je geen vast kantoor? Ook dat is mogelijk in dit kantoorgebouw. Je huurt hier al een werkplek voor €195,- per maand. Benieuwd naar alle opties? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Vergaderruimten en een tuin met terras

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Nassaulaan in Den Haag, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en activiteiten in het kantoorgebouw. Zo zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig, handig wanneer je een keer een collega apart wilt spreken of een presentatie wilt geven aan een klant. Houd je er van om ook af en toe in de buitenlucht te werken of relaxen? Ook dat kan hier! Achter het kantoorgebouw is namelijk een tuin aanwezig met terras, ideaal.

Locatie en bereikbaarheid

Reis je met de auto naar je werkplek? Dan ben je vanaf verschillende rijkswegen slechts enkele minuten onderweg. De dichtstbijzijnde op- en afritten zijn bijvoorbeeld de A12 en A4. Vervolgens kun je de auto makkelijk op eigen terrein of aan de straat gratis parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf jouw werkplek is het slechts een korte loopafstand naar de dichtstbijzijnde bushalte.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nassaulaan in Den Haag?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in het kantoorgebouw aan de Nassaulaan in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Nassaulaan in Den Haag.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nassaulaan 13 in Den Haag Centrum

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nassaulaan 13

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner