VERHUURD

Arnhem IJsseloord, IJsselburcht 3

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Arnhem IJsseloord!

Kantoorruimte huren aan de IJsselburcht (IJsseloord)

Op zoek naar betaalbare kantoorruimte op een leuke locatie in Arnhem? Dit duurzame kantoorgebouw (energielabel B) biedt momenteel nog 3 kantoorruimten voor de verhuur aan. Het kantoorpand is gelegen in de buurt Over het Lange Water en kent een moderne en zakelijke uitstraling. Dit kantoorpand is gebouwd in 1997, maar heeft door een recentelijke renovatie een hele moderne uitstraling.

Huurprijzen

Momenteel zijn er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar. Het betreffen 2 ruimten van 25 m2 en 1 ruimte van 50 m2. Voor de ruimte van 25 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €632,-, terwijl je voor de grotere ruimte van 50 m2 een huurprijs betaalt van €1264,-. Wees er snel bij, dit is namelijk een populaire werklocatie!

Lunchen in het inpandige café en bemande receptie

De verhuurder in dit pand biedt diverse voorzieningen en services aan om jouw werkdag nog aangenamer te maken. Zo is er een inpandig café waar jij met jouw gasten gezellig een hapje kunt eten tussen de middag. Daarnaast kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte en je auto kun je gemakkelijk parkeren op het aanwezige parkeerterrein. Ook is er een bemande receptie tijdens kantooruren aanwezig in dit kantoorpand aan de IJsselburcht. Hier kun je terecht voor al je vragen.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit kantoorpand is zeer gunstig. Met de auto ben je vanaf de A12, A348 en A50 in slechts enkele minuten op kantoor. Kom je liever met de trein? Dan kun je het beste uitstappen bij station Arnhem Presikhaaf. Vanaf hier is het namelijk slechts 20 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit toch te ver lopen? Neem dan de bus en stap uit bij bushalte Brekelenkampstraat. Deze bushalte ligt op slechts 100 meter van het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de IJsselburcht?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit kan gratis en is geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen IJsselburcht

Fijne rustige werkplekken op deze locatie.

Leuke, gezellige informele kantoorruimtes beschikbaar

Wat vinden het erg prettig dat je op de locatie gebruik kunt maken van de services van de receptie.

Erg fijn wanneer er klanten langs komen of zelf vragen hebben over bijvoorbeeld binnenkomende post.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!