Kantoorruimte huren Arnhem IJsseloord, IJsselburcht 3

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan IJsselburcht 3 in Arnhem IJsseloord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Arnhem IJsseloord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de IJsselburcht (IJsseloord)

Op zoek naar betaalbare kantoorruimte op een leuke locatie in Arnhem? Dit duurzame kantoorgebouw (energielabel B) biedt momenteel nog 3 kantoorruimten voor de verhuur aan. Het kantoorpand is gelegen in de buurt Over het Lange Water en kent een moderne en zakelijke uitstraling. Dit kantoorpand is gebouwd in 1997, maar heeft door een recentelijke renovatie een hele moderne uitstraling. 

Huurprijzen

Momenteel zijn er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar. Het betreffen 2 ruimten van 25 m2 en 1 ruimte van 50 m2. Voor de ruimte van 25 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €632,-, terwijl je voor de grotere ruimte van 50 m2 een huurprijs betaalt van €1264,-. Wees er snel bij, dit is namelijk een populaire werklocatie!

Lunchen in het inpandige café en bemande receptie

De verhuurder in dit pand biedt diverse voorzieningen en services aan om jouw werkdag nog aangenamer te maken. Zo is er een inpandig café waar jij met jouw gasten gezellig een hapje kunt eten tussen de middag. Daarnaast kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte en je auto kun je gemakkelijk parkeren op het aanwezige parkeerterrein. Ook is er een bemande receptie tijdens kantooruren aanwezig in dit kantoorpand aan de IJsselburcht. Hier kun je terecht voor al je vragen.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit kantoorpand is zeer gunstig. Met de auto ben je vanaf de A12, A348 en A50 in slechts enkele minuten op kantoor. Kom je liever met de trein? Dan kun je het beste uitstappen bij station Arnhem Presikhaaf. Vanaf hier is het namelijk slechts 20 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit toch te ver lopen? Neem dan de bus en stap uit bij bushalte Brekelenkampstraat. Deze bushalte ligt op slechts 100 meter van het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de IJsselburcht?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit kan gratis en is geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Fijne rustige werkplekken op deze locatie.

J

Leuke, gezellige informele kantoorruimtes beschikbaar

M

Wat vinden het erg prettig dat je op de locatie gebruik kunt maken van de services van de receptie.

Erg fijn wanneer er klanten langs komen of zelf vragen hebben over bijvoorbeeld binnenkomende post.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan IJsselburcht 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen