Super deal

Arnhem IJsseloord, Meander 901

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 235 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Meander in Arnhem (IJsseloord)

Dit kantoorpand genaamd ‘The Curve’ aan de Meander in Arnhem is gebouwd in 2001 en heeft een perceeloppervlakte van 7900 m2. Het kantoorpand ligt op businesspark IJseloord, dit businesspark heeft een moderne uitstraling met veel groen. Dit pand heeft zelfs energielabel A! Vele huurders gingen je voor, zo bestaan je toekomstige buren uit een schoonmaakbedrijf, accountants en een adviesbureau.

Huurprijzen, kantoor Meander, Arnhem

Dit kantoorpand aan de Meander in Arnhem biedt veel verschillende werkoplossingen. Zo zijn er volledig ingerichte kantoren beschikbaar, dan hoef je alleen nog maar je laptop mee te nemen om vervolgens direct aan de slag te kunnen. Deze kantoren kun je full-time huren, maar ook als je slechts een paar dagen per week of maand een kantoor nodig hebt. Als jij liever je eigen kantoorruimte inricht is dit ook geen probleem. Daarnaast zijn er ook flexplekken in dit kantoorpand beschikbaar. Deze zijn al te huur vanaf €69,- per maand. Reis je het hele land door? Er zijn mogelijkheden om een flexplek door heel Nederland te kunnen gebruiken! Dan betaal je maandelijks €235,- per maand. Om echt in alle mogelijkheden te voorzien, zijn er ook meerdere vergaderruimtes beschikbaar die per uur of per dagdeel gehuurd kunnen worden.

Meander: gratis reclametijd op LED scherm A12

Zoek jij een kantoor met centrale ligging en full-service? Dan kan dit weleens jouw nieuwe kantoor of flexplek worden! Huurders hebben 24/7 toegang en er is een bemande receptie tijdens kantooruren (8.00 uur tot 17.30 uur). Er is een lift, coffee corner, moderne entree, meerdere vergaderruimtes en vanaf mei een restaurant. Maak jij liever je eigen broodjes? Iedere verdieping beschikt over een eigen pantry en toiletgroep. Het hangt van je gekozen arrangement af of je kantoor schoongemaakt wordt of niet, de gezamenlijke ruimtes worden in ieder geval netjes schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid, Meander, Arnhem

Dit kantoorpand aan de Meander in Arnhem is zeer goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het pand ligt rechtstreeks aan de A12, dit zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit Nijmegen en de rest van het land. De bus vanaf station Arnhem Centraal stopt voor de deur. Achter het pand zijn 155 parkeerplaatsen beschikbaar, zodat jij en je bezoekers altijd een plekje hebben.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meander?

Spreken de vele mogelijkheden van dit moderne kantoorpand jou ook aan? Plan gratis en geheel vrijblijvend via ons een rondleiding in!

2 beoordelingen Meander

Meerdere werknemers van ons komen met het openbaar vervoer, de bushalte zit voor de deur, ideaal dus! Ook zijn we erg tevreden over het hoge services level, aan alles is gedacht.

Mooie inrichting, huiselijke sfeer.. maar toch zakelijk!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!