Arnhem Centrum, Eusebiusbuitensingel 7,8,9

Kantoorruimte huren aan de Eusebiusbuitensingel (Spijkerkwartier)

Een prachtig kantoorpand gelegen in de Spijkerbuurt. Sinds 1987 is het pand officieel een rijksmonument. Momenteel kun je er diverse kantoorkamers huren. Vele softwareproducenten, advocaten en psychotherapeuten gingen je al voor. Wees er snel bij, want deze klassiek-moderne villa is een erg populair kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Eusebiusbuitensingel, Arnhem

Je huurt in dit kantoorpand kantoorruimte tegen zeer gunstige prijzen. Zo huur je al een kantoorruimte van 11 m2 voor maar €250,- per maand. Ook grotere kantoorruimten zijn te huur in dit pand. Een ruimte van 36 m2 huur je voor slechts €1200,- per maand. Heb jij echter genoeg aan 1 werkplek? Deze huur je voor maar €160,- per maand. De keuze is aan jou!

Eusebiusbuitensingel: vergaderruimte en telefoonbeantwoording

In dit kantoorpand kies jij er als huurder zelf voor welke services je graag wilt afnemen. Wanneer jij bijvoorbeeld een presentatie moet geven, kun je er voor kiezen om gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimte. En indien gewenst kan de telefoon voor je beantwoord worden, ideaal als jij zelf even niet bereikbaar bent. Je kiest dus zelf, zo betaal je nooit teveel!

Locatie en bereikbaarheid, Eusebiusbuitensingel, Arnhem

Dit kantoorpand ligt op een toplocatie in Arnhem. Rondom om het kantoorgebouw vind je vele restaurants en gezellige barretjes. Zo kun je voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel uitstekend terecht bij Café Vrijdag. Dit café ligt op nog geen 5 minuten lopen. En vind jij het fijn om tussen de middag even een rondje te lopen? Het Musispark is de ideale locatie hiervoor, in dit park kun je even heerlijk uitwaaien.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eusebiusbuitensingel?

Denk jij dat een kantoorruimte van 11 m2 of groter perfect is voor jouw onderneming? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen. Dit kan gratis door simpelweg een rondleiding in te plannen.

Werken in een villa? Huur kantoorruimte in Arnhem! Eusebiusbuitensingel 7,8,9 Arnhem Centrum Toplocatie!

2 beoordelingen Eusebiusbuitensingel

Wat een mooi klassiek pand is dit, erg mooie elementen

Inderdaad een prachtlocatie in Arnhem en ook nog eens een prachtpand, erg mooi!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!