Apeldoorn, Steenbokstraat 27

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 3.465 p.m.

Kantoorruimte huren in Apeldoorn Noord?

Kantoorruimte vinden in Apeldoorn Noord voor de huisvesting van uw onderneming? In dit kantoorpand is momenteel 526 m2 kantoorruimte te huur. Het gaat hierbij om representatieve kantoorruimten die een positieve bijdrage leveren aan het imago van uw bedrijf of organisatie.

Een kantoorruimte van maar liefst 35 m2 voor maar €375,-

Vooral ook de buitenkant van het pand ziet er zeer fraai uit. Dat doet overigens geen afbreuk aan de binnenzijde van dit kantoor, want ook dat ziet er representatief uit. Mocht u 526 m2 toch te groot vinden? U huurt hier al kantoorruimte vanaf 35 m2! En dit voor een prijs vanaf slechts €375,- per maand! Deze zogenoemde kantoorunits / kantoorkamers zijn beschikbaar tot 190 m2. U kunt hier flexibel huren, al is het gunstiger om voor de lange termijn te huren. U profiteert dan van een vaste lage huurprijs!

Turn-key oplevering van kantoorruimten, parkeerplekken aanwezig!

De kantoorruimtes zijn turn-key opgeleverd. Qua algemene voorzieningen is er een gezamenlijke toilettengroep en pantry aanwezig. Er zijn ook maar liefst 20 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig en daar kunt u gratis uw auto parkeren! De huurprijs voor kantoorruimte vanaf 100 m2 binnen dit kantoorpand bedraagt €99,- per m2 per jaar. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Apeldoorn, plan dan uw eigen rondleiding in of neemt contact op met SKEPP!

5 beoordelingen Steenbokstraat

Prettige werkomgeving en zeker een pluspunt dat er gratis parkeerurimte aanwezig is!

Grote kantoorruimtes, prima voor een startende onderneming.

Fijne turn-key oplevering van de ruimtes.

Zelf hoef je dan weinig tot niks meer te regelen.

Nette kantoorkamers te huur in het bedrijfspand van Honda. Tegen een leuke prijs ook nog!

Je hoeft niets meer te doen wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Steenbokstraat, deze is namelijk al gemeubileerd. Voor ons perfect, want wij waren snel op zoek!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!