Kantoorruimte huren Apeldoorn, Marktplein 33

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Marktplein 33 in Apeldoorn

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 282 m2
    Huurprijs: € 3.085 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Marktplein in Apeldoorn

In dit kantoorpand aan het Marktplein in Apeldoorn kun jij een geweldig grote kantoorruimte gaan huren. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 282m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Dit aanbod is uiterst geschikt voor een dienstverlenende/maatschappelijke functie gezien de ligging in het centrum vlakbij alle voorzieningen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

Het aanbod bestaat in totaal uit 282m2 verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond heeft een oppervlakte van 125m2 en de overige 157m2 bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de begane grond kun je met een grote brede trap naar de eerste verdieping. Het opleveringsniveau is in overleg maar in ieder geval voorzien van CV en airco. Je huurt deze kantoorruimte al voor maar €3.085,- per maand. 

Een monumentaal en karakteristiek pand en indeling naar eigen inzicht en voldoende parkeergelegenheid

Bij het huren van deze kantoorruimte aan het Marktplein in Apeldoorn ga jij je vestigen in een prachtig monumentaal en karakteristiek pand waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat bij jouw bezoekers. Het kantoorpand wordt volledig casco opgeleverd waardoor jij de mogelijkheid hebt deze ruimte naar eigen inzicht in te delen en de inrichting volledig kan worden afgestemd op jouw smaak. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een publieke parkeergarage die ruimte biedt voor maar liefst 700 parkeerplekken. 

Locatie en bereikbaarheid

Het pand bevindt zich op een unieke locatie in het gezellige centrum van Apeldoorn. Het pand is omringd door diverse bekende horecagelegenheden, winkels en kantoren. Deze enorm bruisende omgeving kan wellicht meerwaarde bieden voor jou! De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en ook het openbaar vervoer kan een goede uitkomst bieden. Aan het einde van de straat ligt een bushalte met een verbindingen naar zowel Apeldoorn als Zwolle en diverse andere hotspots in de omgeving. Het Centraal Station Apeldoorn ligt op 5 minuten lopen afstand vanuit hier heb je een uitstekende treinverbinding.

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Marktplein in Apeldoorn?

Ben jij enthousiast geworden om deze kantoorruimte aan het Marktplein in Apeldoorn te gaan huren? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij deze locatie alvast met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Marktplein 33

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen