Super deal

Apeldoorn, Linie 580-596

5 (3)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 229 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.375 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Linie in Apeldoorn

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Linie in Apeldoorn? Dan is dit pand, uit het bouwjaar 2002 een perfecte locatie om je bedrijf te vestigen. Op deze goede locatie huur je in een pand met een totale gebruiksoppervlakte van 2990 m2 en wat is voorzien van vele services en faciliteiten. Het moderne kantoorgebouw is gevestigd op het kantorencentrum La Bastion, gelegen in Apeldoorn Oost.

Huurprijzen

Wanneer je hebt besloten om hier een unit te gaan huren, is deelverhuur vanaf 25 m2 mogelijk. Op de 2e en 3e verdieping is er in totaal 423 m2 beschikbaar en op de 4e verdieping in totaal 195 m2. Zo heb je een kantoorkamer van 25 m2 al voor een maandelijks bedrag van €229,- en is een ruimte van 100 m2 €916,- in de maand. Een grote kantoorruimte van 300 m2 kost je €2750,- per maand en de grootste mogelijkheid, de ruimte met een oppervlakte van 423 m2 kun je huren voor een maandelijks bedrag van €3877,-.

Goede beveiliging, pantry en een parkeerplaatst

Buiten de kantoorruimten om zijn er ook vele voorzieningen en faciliteiten aanwezig in het pand aan de Linie in Apeldoorn. Zo kun je na elke werkdag met een gerust hart je spullen laten staan, het hele kantoorgebouw is namelijk beveiligd met een alarmsysteem. Ook een luxe pantry die is voorzien van een spoelbak en vaatwasser is aanwezig en is er de mogelijkheid om bij het pand te parkeren. Voor een maandelijks bedrag van €29,- ben jij verzekerd van een parkeerplaats.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantorencentrum ‘Het Bastion’ is dichtbij het centrum van Apeldoorn gelegen. Verschillende opritten van snelwegen, zoals de; A1 en A50 liggen op 6 minuten rijafstand. Ook met het openbaar vervoer is jouw werkplek makkelijk te bereiken, het treinstation Apeldoorn Osseveld ligt namelijk op 1 minuut loopafstand. In de jonge wijk van Apeldoorn is een winkelcentrum te vinden en is er zelfs een sportschool in de buurt. Alle gemakken zijn binnen handbereik.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Linie in Apeldoorn?

Zie jij jezelf al werken in dit moderne kantoorpand aan de Linie in Apeldoorn? Neem dan nu contact op met een van onze vastgoedconsultants en stel je vragen. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Linie

Ik vind het erg prettig om op deze locatie zakenrelaties uit te nodigen.

Door de representatieve entree en vriendelijke receptionisten hebben mijn gasten een vriendelijk ontvangst een een professionele indruk van ons bedrijf. Ook is het erg makkelijk bereikbaar, verschillende snelwegen zijn op een korte afstand gelegen!

Zakelijk en een goede bereikbaarheid.

Zakelijke uitstraling, iets wat goed aansluit bij wat wij willen uitstralen met ons bedrijf!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!