Kantoorruimte huren Apeldoorn, Linie 580-596

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Linie 580-596 in Apeldoorn

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 39 m2
  Huurprijs: € 470 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 226 m2
  Huurprijs: € 2.730 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 308 m2
  Huurprijs: € 3.721 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 430 m2
  Huurprijs: € 5.195 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Linie in Apeldoorn

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Linie in Apeldoorn? Dan is dit pand, uit het bouwjaar 2002 een perfecte locatie om je bedrijf te vestigen. Op deze goede locatie huur je in een pand met een totale gebruiksoppervlakte van 2990 m2 en wat is voorzien van vele services en faciliteiten. Het moderne kantoorgebouw is gevestigd op het kantorencentrum La Bastion, gelegen in Apeldoorn Oost. 

Huurprijzen

Wanneer je hebt besloten om hier een unit te gaan huren, is deelverhuur vanaf 25 m2 mogelijk. Op de 2e en 3e verdieping is er in totaal 423 m2 beschikbaar en op de 4e verdieping in totaal 195 m2. Zo heb je een kantoorkamer van 25 m2 al voor een maandelijks bedrag van €229,- en is een ruimte van 100 m2 €916,- in de maand. Een grote kantoorruimte van 300 m2 kost je €2750,- per maand en de grootste mogelijkheid, de ruimte met een oppervlakte van 423 m2 kun je huren voor een maandelijks bedrag van €3877,-.

Goede beveiliging, pantry en een parkeerplaatst

Buiten de kantoorruimten om zijn er ook vele voorzieningen en faciliteiten aanwezig in het pand aan de Linie in Apeldoorn. Zo kun je na elke werkdag met een gerust hart je spullen laten staan, het hele kantoorgebouw is namelijk beveiligd met een alarmsysteem. Ook een luxe pantry die is voorzien van een spoelbak en vaatwasser is aanwezig en is er de mogelijkheid om bij het pand te parkeren. Voor een maandelijks bedrag van €29,- ben jij verzekerd van een parkeerplaats. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantorencentrum ‘Het Bastion’ is dichtbij het centrum van Apeldoorn gelegen. Verschillende opritten van snelwegen, zoals de; A1 en A50 liggen op 6 minuten rijafstand. Ook met het openbaar vervoer is jouw werkplek makkelijk te bereiken, het treinstation Apeldoorn Osseveld ligt namelijk op 1 minuut loopafstand. In de jonge wijk van Apeldoorn is een winkelcentrum te vinden en is er zelfs een sportschool in de buurt. Alle gemakken zijn binnen handbereik.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Linie in Apeldoorn?

Zie jij jezelf al werken in dit moderne kantoorpand aan de Linie in Apeldoorn? Neem dan nu contact op met een van onze vastgoedconsultants en stel je vragen. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Ik vind het erg prettig om op deze locatie zakenrelaties uit te nodigen.

Door de representatieve entree en vriendelijke receptionisten hebben mijn gasten een vriendelijk ontvangst een een professionele indruk van ons bedrijf. Ook is het erg makkelijk bereikbaar, verschillende snelwegen zijn op een korte afstand gelegen!

M

Zakelijk en een goede bereikbaarheid.

H

Zakelijke uitstraling, iets wat goed aansluit bij wat wij willen uitstralen met ons bedrijf!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Linie 580-596

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen