Kantoorruimte huren Apeldoorn, Jean Monnetpark 43

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Printen
  • Sociaal hart
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jean Monnetpark 43 in Apeldoorn

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Apeldoorn!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimtes te huur op modern kantorenpark in Apeldoorn

Aan het Jean Monnetpark 43 in Apeldoorn biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Bij SKEPP is het mogelijk om hier een kantoorunit/kantoorkamer of kantoor op maat te huren. Het kantoorpand telt twee bouwlagen en de totale verhuurbare vloeroppervlakte is 103 m2.

Wat kunt u hier aan kantoorruimte huren?

De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van het kantoorpand, dat in 2000 gebouwd is. Huurcontracten zijn mogelijk voor de duur van minimaal 6 maanden. Een kantoorkamer huren kan hier voor maar €216,- per maand, dat betekent wel dat u deze tenminste 1 jaar dient te huren. LET OP: momenteel beperkte beschikbaarheid.

Een prima ligging in Apeldoorn, parkeerruimte aanwezig

De ligging van het kantoorgebouw in Apeldoorn is uitstekend, wat de bereikbaarheid betreft. De snelwegen A1 (Amsterdam – Duitsland) en A50 (Eindhoven – Zwolle) zijn in de directe nabijheid. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaatsen. Er zijn tien parkeerplaatsen aanwezig. Binnen drie minuten lopen is de dichtstbijzijnde bushalte te bereiken en vanuit hier is het een kleine tien minuten naar het NS-station Apeldoorn.

Waarom deze kantoorruimte in Apeldoorn? Kom zelf kijken!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit / kantoorkamer of kantoor op maat in Apeldoorn? Plan dan uw eigen gratis rondleiding bij SKEPP en ontvang tevens meer informatie.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Mooie, centraal gelegen locatie in Apeldoorn!

De prijs/kwaliteitverhouding voor een kantoorkamer is naar mijn idee prima in vergelijking met andere kantoren.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jean Monnetpark 43

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen