VERHUURD

Amsterdam Zuidas, De Boelelaan 7

5 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuidas!

Kantoorruimte huren aan De Boelelaan in Amsterdam(Zuidas)

Een gemeubileerde kantoorruimte te huur aan De Boelelaan in Amsterdam Zuidas. De ruimte bevindt zich in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1977. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt 11.578 m2. Je huurt in een duurzaam kantoorgebouw dat voorzien is van energielabel A. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan worden diverse beleggingsadviseurs, advocaten en belastingsconsulenten jouw medehuurders.

Huurprijzen

In dit kantoorpand is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 23 m2. Deze ruimte is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €1295,-. De kantoorruimte is al te huur vanaf 16 maanden. Meer informatie ontvangen over deze ruimte? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Gemeubileerde kantoorruimte huren op toplocatie

Zoals gezegd huur je een volledig gemeubileerde kantoorruimte. Dit betekent dat de ruimte voorzien is van kwalitatieve bureaus en bureaustoelen. Bovendien zit het gebruik van een snelle internetverbinding bij de prijs inbegrepen. Daarnaast krijg jij als huurder een eigen ingang en zit het gebruik van 1 parkeerplaats bij de huurprijs inbegrepen. Ook zitten de kosten voor diverse services bij de huurprijs inbegrepen, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is bijzonder goed. De dichtstbijzijnde bushalte is Europaboulevard en ligt op een loopafstand van 4 minuten. Reizen je werknemers met de auto naar kantoor? Vanaf de A2 is het slechts 6 minuten rijden. De ideale werklocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Boelelaan in Amsterdam Zuidas?

Wil jij graag deze kantoorruimte huren aan De Boelelaan in Amsterdam Zuidas? Wees er dan snel bij! Dit betreft een populaire kantoorlocatie. Plan een rondleiding in of neem gratis en vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan De Boelelaan.

1 beoordelingen De Boelelaan

Perfect dat de kantoorruimte gemeubileerd is, je kunt direct aan de slag

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!