Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidas, Arent Janszoon Ernststraat 157

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arent Janszoon Ernststraat 157 in Amsterdam Zuidas

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 300 m2
  Huurprijs: € 5.625 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Arent Janszoon Ernststraat in Amsterdam (Zuidas)

Een kantoorruimte huren in Amsterdam Zuidas in de Rai, maar nog niet de geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Arent Janszoon Ernststraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in kantoorpand met een representatieve entree en op een goed bereikbare locatie. Je bereikt namelijk zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 300 m2. Deze kantoorruimte is te huur voor een maandelijks bedrag van €5625,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten, je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten voor bijvoorbeeld gas, water en licht. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een kantoorruimte in het kantoorgebouw aan de Arent Janszoon Ernststraat in Amsterdam Zuidas brengt veel voordelen met zich mee. Wanneer je namelijk gasten wilt ontvangen en een presentatie wilt geven of juist een bespreken hebt met wat collega’s, kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten. Bepaal jij daarnaast graag je eigen werktijden? Dan zit je hier op het juiste adres. Je hebt namelijk de mogelijkheid om 24/7   gebruik te maken van je werkplek, of dit nu ’s avonds of in het weekend is. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw, zoals eerder aangegeven, is perfect gelegen in Amsterdam Rai. Om jouw nieuwe kantoorkamer te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg, de ringweg A10 ligt namelijk op slechts 250 meter afstand rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook hier heb je veel mogelijkheden die zich bevinden op een korte loopafstand, zoals de trein, metro en tram. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Arent Janszoon Ernststraat in Amsterdam Zuidas?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Arent Janszoon Ernststraat in Amsterdam Zuidas? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Arent Janszoon Ernststraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arent Janszoon Ernststraat 157

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen