Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Vossiusstraat 2

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Leidseplein 3 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Amsterdam, Rijksmuseum 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 33 min. lopen (2,6 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vossiusstraat 2 in Amsterdam Oud Zuid

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vossiusstraat in amsterdam (Oud Zuid)

Kantoorruimte huren in een prachtig kantoorpand aan de Vossiusstraat in Amsterdam Oud Zuid met vele luxe voorzieningen? Dat kan hier, gelegen in de buurt Museumkwartier. Je huurt hier in een kantoorpand dat een erg klassieke uitstraling heeft. Dit in combinatie met moderne meubels zorgt voor een strak geheel. De omgeving waarin het kantoorpand zich bevindt is erg gezellig te noemen. Binnen 1 minuut lopen vind je al vele gezellige cafés en restaurants.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je zowel (flex)werkplekken als afgesloten kantoorruimten. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €250,- per maand. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks een huurprijs van €350,- per maand. Is jouw onderneming groeiende en past een afgesloten kantoorruimten beter bij jouw bedrijf? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een vergaderruimte, pantry en vrijdagmiddagborrels

In dit kantoorpand aan de Vossiusstraat in Amsterdam Oud-Zuid zijn goede voorzieningen aanwezig. Zo is er een ruime vergaderruimte waar je gratis gebruik van mag maken. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een luxe pantry die van alle gemakken voorzien is. Je vindt er namelijk een vaatwasser, koelkast, kookplaat en oven. Bovendien worden er regelmatig vrijdagmiddagborrels georganiseerd in dit kantoorpand. En in de zomermaanden wordt er soms een leuk boottochtje gemaakt over de Amstel, gezellig toch?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is werkelijk top! Zowel het Leidseplein als het Vondelpark liggen om de hoek. Zoek je een geschikte plek om gezellig een hapje te eten na werktijd? Dan kun je lopend naar het Leidseplein. Met het openbaar vervoer is het kantoorpand het beste bereikbaar. Stap uit bij bushalte Leidseplein en je bent binnen 2 minuten op kantoor. Ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vossiusstraat in Amsterdam Oud-Zuid?

Wil jij graag een kantoorruimte of werkplek huren aan de Vossiusstraat in Amsterdam Oud-Zuid? Wees er dan snel bij! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bekijk de mogelijkheden van een kantoorruimte aan de Vossiusstraat.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Strak en overzichtelijk

M

Prettig jong ondernemende omgeving.

Grote bureau's! Centrale locatie, geen lift.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vossiusstraat 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner