Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Diepenbrockstraat 54

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Belruimte
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Diepenbrockstraat 54 in Amsterdam Oud Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oud Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam (Oud-Zuid)

Altijd al een kantoorruimte willen huren in Amsterdam Oud-Zuid? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het kantoorgebouw ziet er van binnen strak en modern uit en er vindt momenteel een grote verbouwing plaatst. De kantoorruimten worden goed afgewerkt met marmer, hout en witte muren. Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, je bereikt namelijk makkelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer jouw toekomstige werkplek. Benieuwd hoe het er hier van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De oppervlakten van de kantoorkamers liggen tussen de 23 m2 en 34 m2. De prijzen van de kantoorunits kunnen soms variëren, er is namelijk rekening gehouden met bijvoorbeeld de ligging van de kantoorkamer in het pand en de aanwezigheid van een eigen pantry en/of balkon. De prijzen liggen tussen de €600,- en €900,- per werkplek per maand. Wanneer je besluit hier een kantoorruimte te gaan huren maak je gebruik van flexibele huurcontracten.

Personeel aanwezig, printen en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud-Zuid brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er dagelijks 2 man personeel aanwezig in de directiekamer om jou als huurder van alle gemakken te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een lunch en administratieve werkzaamheden zoals het opnemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een printruimte aanwezig en er zijn vergaderruimten gecreëerd. De vergaderruimte kun je reserveren via een reserveringssysteem.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is in een mooie omgeving gevestigd. Het pand bevindt zich in de Apollobuurt gelegen in Amsterdam Oud-Zuid. Er zijn hier talloze tentjes aanwezig waar je heerlijk wat kunt eten/drinken en ook de Albert Heijn zit om de hoek. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Vervolgens kun je de auto makkelijk parkeren op eigen terrein. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud-Zuid?

Ben jij enthousiast en zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Diepenbrockstraat in Amsterdam Oud-Zuid? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Schroom je niet en vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Heel mooi pand!

M

Prachtig modern kantoorpand met vele mogelijkheden!

Het ziet er hier fantastisch uit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Diepenbrockstraat 54

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen