Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Van Eeghenstraat 94

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Emmastraat 7 min. lopen (0,5 km)
 • Treinstation Amsterdam Zuid 26 min. lopen (2,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Eeghenstraat 94 in Amsterdam Oud Zuid

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam (Oud Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren op een fantastische locatie in Amsterdam Oud Zuid, maar heb je nog niet de juiste plek gevonden? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit kantoorpand aan de Van Eeghenstraat. Hier heb je de mogelijkheid om zeer comfortabele werkplekken te huren in een prachtig pand. Niet alleen de comfortabele werkplekken zorgen voor deze aangename locatie, de ligging van het gebouw is ook zeer gunstig. Wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 vaste fulltime werkplekken beschikbaar in een grote kantoorruimte. Voor een vaste fulltime werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €350,-, dit bedrag is inclusief alle servicekosten. Altijd fijn dat je niet achteraf met overige kosten komt te zitten. De werkplekken zijn gekoppeld aan een flexibel huurcontract en alles is bespreekbaar. Graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk en het Vondelpark

Wanneer je een werkplek in de authentieke kantoorruimte huurt aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam Oud Zuid, zijn er naast jouw bureau en bureaustoel nog meer voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Zo heb jij de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw werkplek, zeker handig wanneer jij graag in de avonduren nog even doorwerkt, of juist graag in het weekend terugkomt om de laatste werkzaamheden af te ronden. Wil je tijdens de pauze af en toe een frisse neus alen? Je huurt hier een werkplek naast het Vondelpark, een heerlijke wandeling is dus altijd mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is de locatie van het kantoorpand perfect, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De rijkswegen A4 en A10 zijn binnen enkele minuten rijden te bereiken en de dichtstbijzijnde bus- en tramhalte is in een straat verderop. In de nabije omgeving is er van alles te beleven, er zijn vele museums, leuke barretjes en een goede winkelstraat.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam Oud Zuid?

Zie jij het wel zitten om een werkplek in deze kantoorruimte te huren aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam Oud Zuid? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou met het huren van een kantoorruimte aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Eeghenstraat 94

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen