Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Prinses Irenestraat 19

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prinses Irenestraat 19 in Amsterdam Oud Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oud Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam (Oud-Zuid)

Wil jij een kantoorruimte huren in een rustige omgeving in een karakteristiek kantoorpand aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam Oud-Zuid? Neem dan snel hier een kijkje. Dit kantoorpand wordt omgeven door het Beatrixpark. Momenteel werken hier al 22 ondernemers die elkaar inspireren. Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan eens een kijkje nemen! 

Huurprijzen

Momenteel zijn er nog 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreffen ruimten van 36 m2 en 55 m2. De kleinste ruimte van 36 m2 is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €1050,-. Geen gekke prijzen, voor deze toplocatie in Amsterdam. 

Vergaderruimten, snelle WiFi-verbinding en lunch 

In dit kantoorpand aan de Prinses Irenestraat huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt ook direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. In dit kantoorpand gelden ruime openingstijden, het kantoorpand is namelijk dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00. Verder is er een snelle WiFi-verbinding aanwezig, wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit. Bovendien is er iedere dag de mogelijkheid om mee te lunchen tegen een kleine vergoeding. En wat helemaal leuk meegenomen is, is dat de consumptie van koffie en thee geheel gratis is. 

Locatie en bereikbaarheid

Met het Beatrixpark als achtertuin en de welbekende Zuidas om de hoek, heeft dit kantoorpand de perfecte ligging. Tijdens de pauze kun je ervoor kiezen om een lekker rondje door het park te lopen. De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Zuid en ligt op een afstand van slechts 800 meter. En reis je iedere dag met de auto naar je werk, dan ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam Oud-Zuid?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam Oud-Zuid, gelegen in de buurt Station-Zuid WTC? Wees er dan snel bij! Neem nu contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen vandaag nog een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Prinses Irenestraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Ik heb een tijd gewerkt op de gedeelde werkplek en gebruik gemaakt van de coaching ruimte.

Alles wat ik nodig had is aanwezig en de sfeer is erg goed. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en voelt je zeker welkom. Voor mij was het eveneens zeer aangenaam dat het in een park gelegen is. Ter ontspanning liep ik geregeld een rondje. Al met al dus een erg fijne locatie!

L

Fijne & lichte werkruimtes.

Erg goed bereikbaar en ook de hosts zijn erg vriendelijk. In de pauze ga ik altijd even lopen in het park. Enige minpunt is de parkeergelegenheid.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prinses Irenestraat 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen