VERHUURD

Amsterdam Oud Zuid, Prinses Irenestraat 19

5 (2)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Oud Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam (Oud-Zuid)

Wil jij een kantoorruimte huren in een rustige omgeving in een karakteristiek kantoorpand aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam Oud-Zuid? Neem dan snel hier een kijkje. Dit kantoorpand wordt omgeven door het Beatrixpark. Momenteel werken hier al 22 ondernemers die elkaar inspireren. Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan eens een kijkje nemen!

Huurprijzen

Momenteel zijn er nog 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreffen ruimten van 36 m2 en 55 m2. De kleinste ruimte van 36 m2 is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €1050,-. Geen gekke prijzen, voor deze toplocatie in Amsterdam.

Vergaderruimten, snelle WiFi-verbinding en lunch

In dit kantoorpand aan de Prinses Irenestraat huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt ook direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. In dit kantoorpand gelden ruime openingstijden, het kantoorpand is namelijk dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00. Verder is er een snelle WiFi-verbinding aanwezig, wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit. Bovendien is er iedere dag de mogelijkheid om mee te lunchen tegen een kleine vergoeding. En wat helemaal leuk meegenomen is, is dat de consumptie van koffie en thee geheel gratis is.

Locatie en bereikbaarheid

Met het Beatrixpark als achtertuin en de welbekende Zuidas om de hoek, heeft dit kantoorpand de perfecte ligging. Tijdens de pauze kun je ervoor kiezen om een lekker rondje door het park te lopen. De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Zuid en ligt op een afstand van slechts 800 meter. En reis je iedere dag met de auto naar je werk, dan ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam Oud-Zuid?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren aan de Prinses Irenestraat in Amsterdam Oud-Zuid, gelegen in de buurt Station-Zuid WTC? Wees er dan snel bij! Neem nu contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen vandaag nog een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Prinses Irenestraat.

2 beoordelingen Prinses Irenestraat

Ik heb een tijd gewerkt op de gedeelde werkplek en gebruik gemaakt van de coaching ruimte.

Alles wat ik nodig had is aanwezig en de sfeer is erg goed. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en voelt je zeker welkom. Voor mij was het eveneens zeer aangenaam dat het in een park gelegen is. Ter ontspanning liep ik geregeld een rondje. Al met al dus een erg fijne locatie!

Fijne & lichte werkruimtes.

Erg goed bereikbaar en ook de hosts zijn erg vriendelijk. In de pauze ga ik altijd even lopen in het park. Enige minpunt is de parkeergelegenheid.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!