Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Nicolaas Maesstraat 68

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Museumplein 5 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Amsterdam, Museumplein 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Zuid 25 min. lopen (2,0 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nicolaas Maesstraat 68 in Amsterdam Oud Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oud Zuid!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nicolaas Maesstraat (Amsterdam Oud Zuid)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Nicolaas Maesstraat in een rustige straat in Amsterdam Oud Zuid? Dan is dit pand helemaal wat voor jou. Het kantoorgebouw dat is opgeleverd in 1930 beschikt over een totale gebruiksoppervlakte van 205 m2 verdeeld over drie etages. De representatieve kantoorruimte bevinden zich op de begane grond en de eerste etage. Aan de achterkant is een prettig terras en een kleine tuin waardoor je in de zomer lekker buiten kan werken.

Huurprijzen

Voor een maandelijks bedrag van €3450,- huur je het hele kantoorgebouw. Maar het huren van een ruimte of een van beide etages is ook mogelijk, meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze vastgoedconsultants. De plafonds in de kantoorruimten hebben karakteristieke ornamenten en er liggen houten vloeren met een visgraat motief. Op de begane grond bevindt zich een pantry, toilet en is er toegang tot de tuin. Op de eerste etage zijn 2 grote kantoren, 1 klein kantoor en een tweede toilet aanwezig.

Glasvezel, een pantry en een terras

Dit kantoorpand aan de Nicolaas Maesstraat in Amsterdam Oud Zuid beschikt over glasvezel, snel en efficiënt werken is hier dan ook zeker mogelijk. Ook zijn er nog vele andere faciliteiten aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken om hier optimaal te kunnen werken. Zo is er een pantry aanwezig met een koelkast, twee kookpitten en een nespresso automaat waar je koffie en thee tot jou beschikking hebt, zijn er gave zelfgemaakte industriële kantoortafels door het gehele pand waar jij gebruik van kunt maken en is er een terras achter waar je heerlijk ontspannen kunt genieten in de Amsterdamse buitenlucht.

Locatie en bereikbaarheid

Deze zeer gunstige en rustige locatie heeft een bushalte op 4 minuten loopafstand, mocht je met het openbaarvervoer komen. Met de auto is het ook makkelijk te bereiken, de afstand tussen het kantoorgebouw en de dichtstbijzijnde oprit van de snelweg is slechts 2 kilometer. Wanneer je met de auto naar je kantoorruimte wil reizen hoef je niet bang te zijn dat je opzoek moet naar een parkeerplek, deze zijn namelijk in de straat zelf aanwezig. In de nabije omgeving van dit kantoorgebouw zijn er verschillende gezellige eettentjes gevestigd waar jij jouw lunch en kop koffie kunt halen maar ook na werktijd lekker kan aanschuiven bij bijvoorbeeld Soup en Zo, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nicolaas Maesstraat?

Ben jij enthousiast geworden over de vele voorzieningen en faciliteiten die deze kantoorruimte  aan de Nicolaas Maesstraat in Amsterdam Oud Zuid jou te bieden heeft? Aarzel dan niet langer en neem gratis (!) en geheel vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants om een rondleiding in te plannen en zelf deze locatie te kunnen bekijken.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Een top locatie!

Achter het pand is er zelfs een terrasje aanwezig

B

Heerlijk kantoor op een fantastische lovatie

J

Great office!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nicolaas Maesstraat 68

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen