VERHUURD

Amsterdam Oud Zuid, Jan Luijkenstraat 92K

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Oud Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Jan Luijkenstraat (Oud Zuid)

Een werkplek of kantoorruimte huren in een prachtig kantoorpand in Amsterdam Zuid? Dat kan aan de Jan Luijkenstraat! Momenteel zijn er slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Je huurt dan in een kantoorpand dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1422 m2. Advocatenkantoren en uitzendbureaus zijn voorbeelden van bedrijven die al gehuisvest zijn in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Jan Luijkenstraat, Amsterdam

Zoals gezegd zijn er op dit moment slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een ruimte van 27 m2 en een grote ruimte van 137 m2. Voor de grootste ruimte van 137 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €3000,-. De kleine ruimte van 27 m2 is te huur vanaf €975,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. De ruimte van 27 m2 wordt eventueel ook verhuurd als 3 afzonderlijke werkplekken. Dus ben jij op zoek naar een werkplek in Amsterdam Zuid? Dan kun je deze huren in dit kantoorpand voor slechts €380,- per maand.

Jan Luijkenstraat: 24/7 toegang, pantry en airconditioning

Wanneer je een werkplek of kantoorruimte gaat huren in dit kantoorpand profiteer je direct van de aanwezige services en voorzieningen. Zie jij het niet zitten om altijd te moeten werken tijdens de traditionele kantooruren? Dan zit je hier aan het juiste adres. Het kantoorpand is namelijk 24 uur per dag toegankelijk waardoor jij je eigen werktijden kunt bepalen. Verder beschikt het kantoorpand over een nette pantry. Hier kun jij 's middags je lunch bereiden. Bovendien zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning. Zo kun je ook tijdens de warme zomerdagen prettig werken.

Locatie en bereikbaarheid, Jan Luijkenstraat, Amsterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorpand, gelegen aan de Jan Luijkenstraat in Amsterdam, is perfect. Bushalte Museumplein ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk met onder andere Amsterdam Zuid. Ook kun je ervoor kiezen om met de auto naar je werk te reizen. Dan ben je het snelst op het kantoor vanaf de A10. Vanaf deze snelweg doe je er namelijk slechts 14 minuten over. En het zal je niet verbazen dat in de omgeving van het kantoorpand altijd wel iets te beleven is. Zo kun je tijdens de pauze een lekker kopje koffie drinken bij Bagels & Beans of Small Talk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jan Luijkenstraat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren of neem jij genoegen met 1 werkplek? Plan dan een rondleiding in en neem een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw. Maar wees er snel bij, de bezettingsgraad ligt namelijk erg hoog!

Kantoorruimte en werkplekken huren in Amsterdam! Jan Luijkenstraat 92K Amsterdam Oud Zuid Toplocatie!

3 beoordelingen Jan Luijkenstraat

prima huren hier, voldoende ruimte en goed meubilair.

Opvallend kantoorgebouw!!

Met een mooie groene omgeving.

Ik kom wel eens op bezoek bij dit kantoor, het is er erg mooi en licht, goeie wifi ook

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!