Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Churchill-laan 86

5 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Waalstraat 3 min. lopen (0,2 km)
  • Metrostation Waalstraat 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Amsterdam RAI 19 min. lopen (1,5 km)
  • Park 9 min. lopen (0,7 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Churchill-laan 86 in Amsterdam Oud Zuid

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oud Zuid!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Churchill-laan in Amsterdam (Oud-Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Oud-Zuid, maar heb je nog geen geschikte locatie voor jouw organisatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Churchill-laan. Hier is een comfortabele en sfeervolle kantoorruimte te huur met flexibele contractvoorwaarden. Naast de vele services en faciliteiten is ook de locatie prachtig, je huurt hier een werkplek die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. Wil jij hier graag meer informatie over ontvangen? Neem dan gratis contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Op dit moment is er een mooie kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 18 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1095,-, dit is exclusief servicekosten, deze bedragen maandelijks slechts €50,-. Daarnaast maak je hier gebruik van flexibele huurvoorwaarden, je heb namelijk een opzegtermijn van 1,5 maand. Wil je de kantoorunit graag met eigen ogen bekijken? Plan dan snel een rondleiding in.

24/7 toegankelijk, een vergaderruimte en pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Churchill-laan in Amsterdam Oud-Zuid, bepaal jij je eigen werktijden. Door de 24/7 toegankelijkheid kun jij zelf bepalen wanneer je aan het werk gaat in je kantoorkamer, of dit nou in de avonduren of in het weekend is. Daarnaast is er ook een vergaderruimte aanwezig, handig wanneer je een belangrijke meeting hebt of een presentatie wilt geven aan je collega’s. Houd je van een lekker kopje koffie tijdens het werken door? Deze kun je zetten in de aanwezige pantry!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is de locatie zeer gunstig, je reist namelijk vanaf je werkplek binnen 5 minuten met de auto naar de dichtstbijzijnde snelweg (A10). Ook de op- en afritten van de A2 en A9 zijn te bereiken binnen 10 minuten rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek hoef je alleen maar de hoek om te lopen, hier bevindt zich een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation Amsterdam RAI.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Churchill-laan in Amsterdam Oud-Zuid?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Churchill-laan in Amsterdam Oud-Zuid? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Churchill-laan in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Ontzettend veel daglicht, wauw!

K

Voor ons was dit de perfecte locatie geweest, helaas geen ruimte meer beschikbaar voor de grootte van onze organisatie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Churchill-laan 86

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen