Kantoorruimte huren Amsterdam Oud Zuid, Apollolaan 153

Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Apollolaan 153 in Amsterdam Oud Zuid

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 533 m2
  Huurprijs: € 21.591 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Apollolaan 153 in Amsterdam (Oud-Zuid)

Op zoek naar een kantoor in Amsterdam Oud-Zuid? Dan ben je aan het goede adres. Amsterdam Zuid wordt gekenmerkt door haar ruime en luxueuze opzet. Het kantoorgebouw ‘Apollo’ past hier perfect bij. De mooi entree maakt indruk op jouw bezoek. In totaal is er 4.800 m2 aan kantoorruimte aanwezig in dit kantoorgebouw. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit kantoor? Lees dan snel verder. 

Huurprijzen

Er is nog 1 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorgebouw aan de Apollolaan 153. Dit is een grote kantoorruimte van 533 m2. Deze huur je voor € 25.504,- per maand. Deze prijs is all-in! Je komt dus niet voor onverwacht hogere kosten te staan.

Natuurstenen entree, bemande receptie en meetingrooms

In dit kantoor kom je binnen in een prachtig natuurstenen entree. Jouw gasten krijgen een warm welkom door de bemande receptie. Een meeting organiseer je in de aanwezige meetingrooms op de begane grond. Deze zijn voorzien van glasvezel en videoconferencing apparatuur. Tijd voor ontspanning? Neem dan plaats in de binnentuin. Wil je meer weten over dit business center? Neem dan contact op met SKEPP.

Locatie en bereikbaarheid

In Amsterdam profiteer je van goede bereikbaarheid. Reis je met eigen vervoer naar jouw toekomstige kantoorruimte? Vanaf de ringweg A10 is het kantoorpand goed te bereiken via afslagen S108 en S109. In de ondergronds parkeergarage zijn er 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om extra parkeerplaatsen te huren in de omgeving van dit kantoor. Met het OV is het pand ook uitstekend bereikbaar. Tramlijnen 5 en 24 liggen op loopafstand. Evenals het station Amsterdam Zuid. Dit station heeft een directe aansluiting naar Amsterdam Centraal, Utrecht en Den Haag. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Apollolaan 153 in Amsterdam (Oud-Zuid)?

Is deze kantoorruimte in Amsterdam Oud-Zuid jouw toekomstige werkplek? Wil je graag gebruik maken van alle faciliteiten van dit kantoorpand? Wij nodigen jou uit om een keer te komen kijken naar het kantoor in Amsterdam. Een rondleiding plannen is makkelijk en vrijblijvend. Wil je meer weten over deze kantoorruimte aan de Apollolaan 153 in Amsterdam? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Apollolaan 153

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen