Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Zeeburgerdijk 490

5 (6 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zeeburgerdijk 490 in Amsterdam Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Werkplekken huren aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam (Oost)

Werkplekken huren in een duurzaam kantoorgebouw aan de Zeeburgerdijk gelegen in de Indische Buurt in Amsterdam Oost? Dat ben je hier zeker aan het goede adres! Je huurt hier namelijk in een kantoorpand waar meer energie wordt opgewekt dan wordt verbruikt. Duurzamer kan niet! In dit kantoorpand zijn nog diverse flexwerkplekken en vaste werkplekken te huur. Het betreft een nieuw, modern kantoorpand dat gebouwd is in 2016. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 120 m2. 

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand (flex)werkplekken tegen aantrekkelijke huurprijzen. Zo is een flexwerkplek al te huur voor slechts €150,- per maand. Daarnaast huur je een vaste werkplek voor €250,- per maand. Zowel de flexwerkplekken als de vaste werkplekken huur je al vanaf 1 maand. Zo zit je nooit vast aan lange huurcontracten, wel zo fijn! 

Internet, koffie/thee en vergaderruimte 

In dit kantoorpand aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost maak je niet alleen gebruik van je eigen werkplek, je maakt namelijk ook direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Misschien wel de meest bijzondere voorziening is de testinstallatie van verschillende zonnepanelen op het dak. Hiermee wordt de elektrische auto opgeladen die in de parkeergara staat en tevens wordt hiermee de koffie gezet. Gaaf toch? Verder betaal je in dit kantoorpand niets extra's voor het gebruik van internet, koffie/thee en de vergaderruimte. Wat ook erg handig is, is dat je iedere dag kunt genieten van een heerlijke, verse lunch. Hiervoor betaal je slechts €3,- per dag. Bovendien is er in dit kantoorgebouw een receptie aanwezig waar ze receptionele ondersteuning bieden. Daarnaast worden alle ruimten in dit kantoorpand regelmatig voor je schoongemaakt. Een prima rijtje met voorzieningen toch? 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand kenmerkt zich door haar uitstekende bereikbaarheid. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Muiderpoort. Dit treinstation ligt op een afstand van 1,4 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk de bus te nemen richting Insulindeweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 5 minuten lopen naar dit kantoorpand. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A1 in minder dan 10 minuten op kantoor. Niet alleen de bereikbaarheid van dit kantoorpand is top, ook de omgeving is erg prettig. Diverse horecagelegenheden liggen rondom dit kantoorgebouw. Met name de Javastraat is een erg gezellige straat. Deze ligt om de hoek van het kantoorpand. Het is een hippe, bruisende straat met vele cafés en restaurants die zeer geschikt zijn voor de vrijdagmiddagborrel! 

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost?

In dit kantoorpand aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost vindt men het inspirerend en motiverend om andere mensen te ontmoeten. Een ruimte waar je in alle rust en met gezelligheid in een bedrijfsmatige sfeer kunt werken. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je werkt, met wie je werkt en hoe vaak je werkt. Voel jij je al helemaal thuis? Kom dan snel een keertje langs! Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in, om jouw nieuwe kantoorruimte te bekijken aan de Zeeburgerdijk.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Leuk groen, milieuvriendelijk kantoor.

PAst goed bij deze tijd.

O

Perfecte locatie en mooie, huiselijke sfeer.

Zeker de moeite waard om hier een kijkje te nmen.

Y

Het voelt helemaal niet als werken in dit kantoorgebouw, zo vet ziet het eruit.

W

Zo'n leuk pandje dit!

Lekker kleinschalig en hippe omgeving :)

G

LOVE IT!

S

LOVE IT :DWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zeeburgerdijk 490

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen